25 de ani
de presa libera
Vineri, Martie 27, 2015 12:13 PM
TOP STIRI
de Vali MARINESCU
Șef nou la Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Buzău. Proaspătul director al Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare, buzoianul Dumitru Băiculescu, l-a numit la conducerea structurii din județul Buzău pe
27 Mar 2015
de Vali MARINESCU
O casă din paiantă de pe strada Bazalt a fost distrusă, ieri, de un incendiu izbucnit din senin. Din fericire, imobilul nu era locuit, proprietarii, de etnie rromă, fiind plecați la cerșit în Suedia.
27 Mar 2015
de Andrei PITIGOI
Echipa naționala de minifotbal a României a ajuns în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Statele Unite. Cu un buzoian în lot și alți trei în delegație, selecționata „tricoloră” a încheiat faza grupelor pe locul doi, în spatele reprezentativei din Mexic.
Sport   |
27 Mar 2015
de Călin BOSTAN
Spectacolele mediatice create de reținerile și de arestările spectaculoase din ultima vreme au acaparat, pur și simplu, atenția întregii opinii publice românești, acțiunile Legislativului fiind umbrite de acestea
Politic   |
27 Mar 2015

Stiri Agerpres

AGERPRES A TRANSMIS... - 27 MARTIE
Vineri, Martie 27, 2015 12:07 PM

Olanda: Toate zborurile de pe aeroportul Schiphol, anulate vineri din cauza unei pene electrice
Vineri, Martie 27, 2015 11:57 AM

Toate zborurile de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam au fost anulate vineri din cauza unei pene majore în furnizarea curentului electric în zona metropolei olandeze, a anunțat o purtătoare de cuvânt a aeroportului, citată de Reuters.

Darius Vâlcov, audiat la DNA
Vineri, Martie 27, 2015 11:48 AM

Fostul ministru de Finanțe Darius Vâlcov s-a prezentat vineri dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție, pentru a fi audiat de procurori.

Accident Airbus A320: Au fost reluate operațiunile de căutare în Alpii francezi
Vineri, Martie 27, 2015 11:45 AM

Operațiunile de căutare la locul prăbușirii avionului Airbus A320 aparținând companiei Germanwings au fost reluate vineri, pentru a patra zi consecutiv de la tragedie, în apropierea satului Seynes-les-Alpes, din sudul Franței, transmite AFP.

Chile: Vulcanul Villarrica, în alertă portocalie de erupție
Vineri, Martie 27, 2015 11:29 AM

Vulcanul Villarrica, din regiunea chiliană Araucanía, se menținea joi la nivel 'alertă portocalie', sau pericol de erupție, potrivit ultimelor informații ale Serviciului Național de Geologie și Mine (Sernageomin), citat de EFE.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Mar, 08:52 gogu
DAN a comentat pentru articolul Alexandru Dunel de la Urbis, „viceprimarul străzii“:
Acum ,pentru ca a fost confirmat, pritr_un vot democratic ,(excludem varianta inscrierii unui mic “iepuras“,ca sa para cât mai corect ) viceprimarul “PL500“,sau viceprimarul străzii ,este gata pentru realizarea marețelor obiective,ASFALTAREA. Într_un cuvant vom avea strazi ,asfaltate de un om adus special de la URBIS, unde din depanator radio tv,ajunsese sef sectie spatii verzi.( asasae întâmplă cand te împinge cucumatrue la spate si yeyeromovează să_i faci “JOCUL“) Cu alt înțeles, “noroc să ai și sa stii proverbul“.Cât despărțire asfaltare ,se vor asfalta strazile Bucegi si Traian Vuia !?De ce? Pentu ca pe strada Bucegi ,locuiești vicele PL 500,iar pe strada Traian Vuia ,locuieste câinele de paza al primarului,odiosul Petre Burada. Deci treaba esye buna, dar pentru cetățenii de rând, mai dureaza !? “Prietenul, la nevoie se cunoaste!“
27 Mar, 07:13 but@uce.com
jipa a comentat pentru articolul Alexandru Dunel de la Urbis, „viceprimarul străzii“:
Alt sclav,servitor al lui BOSCODEALA,membru al grupului infractional din Primaria Buzau,pus sa spele urme mai ales ca si asta tot pe la URBIS si a facut veacul,daca lo duce mintea intelegind ca nu prea are.Bine inteles ca aceasta propunere vine tot de la primarul infractor de Buzau,BOSCODEALA,condamnatii la 5 ani cu executare,si vai lui ce v a urma,asta care in ciuda evidentei a fostnumit si este mentinut de Ponta si Dragnea sef la PSD Buzau.Chestia asta imi aduce aminte cum Ponta, in 2010 il revoca in baza unor acuze mincinoase,nedovedite niciodata pe Ion Vasile,inamicul gastii de borfasi,iar acum il sustine si menține pe un condamnat dovedit de justitie,sef de partid,iar daca soarta il v a scoate din cărți in cele din urma sa ramina un comlice ,unul de teapa astuia ce tocmai a fost uns viceprimar.Gasca nu vrea sa se predea.
26 Mar, 20:18 La primarie!
Gogu a comentat pentru articolul Facerea de bine... Cântărețul Valentin Ghencea i-a turnat la Poliție chiar pe cei care s-au oferit să-l treacă BAC-ul:
Goguta, esti ,,inspirat" , dar te exprimi greu in scris! Ce are primaria cu brutaria? Miritescu nu a fost niciodata in comisie la bac, asa ca nu i-a trecut prin mana nicio lucrare! Comisia are un presedinte ( de regula un profesor universitar care ,,pluteste" ), un profesor secretar (nu secretarul liceului!), profesori membrii, un informatician si ... evaluatori.Aici este cheia succesului! De obicei sunt aceiasi in fiecare an: nume quasi necunoscute, fara CV, ascultatori, usor de convins, fara mari pretentii, etc., etc. Agreati de inspectorul de specialitate si trasi la sorti de ,,calcultor". Restul este o chestiune rutina pentru cei obisnuiti sa actioneze din umbra. Fiecare cu lista lui, pe filiera scurta! Si tot asa!
Google PageRank Checker