25 de ani
de presa libera
Vineri, Iulie 03, 2015 13:34 PM
TOP STIRI
de Monica BĂNICĂ

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Galați anunță pentru această lună o serie de termene în care contribuabilii trebuie să se încadreze la depunerea unor documente la organul fiscal competent.

03 Jul 2015
de OPINIA

Anumite vicii de procedură au împiedicat până de curând racordarea sălii de sport din Monteoru la rețeaua de gaze.

Sport   |
03 Jul 2015
de Călin BOSTAN

La mijlocul lunii iunie, se­na­torul UNPR de Buzău Constantin Popa a participat, la Bruxelles, la sediul Parlamentului European, la reuniunea interparlamentară cu tema „Planificarea fiscală agresivă și controlul democratic: rolul parlamentelor”.

Politic   |
03 Jul 2015
de Cristian IONESCU

EAThink - EAT LOCAL,  THINK GLOBAL este un proiect co-finanțat de Comisia Europeană -  EuropeAid (2014-2017) și implementat în România de  Asociația Asistență și Programe pentru Dezvoltare Durabilă - Agenda 21,  având  coordonator național pe Alexan­dra Rădulescu, coordonator județean - insp. Paula Mihai, iar coordonator la nivelul școlii - Adriana Pietrăreanu.

03 Jul 2015

Stiri Agerpres

Victoria Nuland: Acordurile de la Minsk - singura modalitate de a reglementa situația din Ucraina
Vineri, Iulie 03, 2015 13:29 PM

Punerea în aplicare a acordurilor de la Minsk constituie singura modalitate de a avansa în reglementarea situației în estul Ucrainei, este de părere subsecretarul de stat american pentru afaceri europene și eurasiatice, Victoria Nuland, informează vineri agenția de presă TASS.

Ceasul inteligent Apple Watch, performanță de vârf în miniaturizare PC, utilitate, eficiență și estetică
Vineri, Iulie 03, 2015 13:28 PM

Ceasul a fost dintotdeauna pentru bărbați un accesoriu de lifestyle, așa cum bijuteriile sunt pentru femei un accesoriu menit să atragă privirile. Purtat la mână, noul Apple Watch atrage privirea, prin unicitatea designului, formă și culoare. Aceasta deoarece, pe cât este de complex ca funcții și aplicații, Apple Watch crează impresia unui accesoriu de modă. Pentru moment, creația celor de la Apple rămâne cel mai avangardist device din domeniu.

MAE: Minoră de cetățenie română, repatriată din Siria
Vineri, Iulie 03, 2015 13:27 PM

O minoră de cetățenie română a fost repatriată, la cererea familiei, din Siria, cu sprijinul misiunilor diplomatice ale României la Damasc și Beirut, după ce familia acesteia a întreprins toate măsurile pe lângă autoritățile siriene, pentru că minora să poată părăsi neînsoțită această țară, informează un comunicat de presă remis AGERPRES de către Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Moody's: România va înregistra o creștere medie de aproximativ 3% în următorii ani
Vineri, Iulie 03, 2015 13:22 PM

Agenția de evaluare financiară Moody's Investors Service estimează că îmbunătățirea competitivității, reducerea dezechilibrelor macroeconomice și revenirea pieței muncii și a consumului intern vor permite României să înregistreze o creștere medie de aproximativ 3% în următorii ani, se arată într-un raport privind România, publicat vineri de Moody's.

Transgaz: Lichiditatea pieței angro de gaze pe termen scurt, la un nivel insuficient promovării concurenței conform Regulamentului UE
Vineri, Iulie 03, 2015 13:14 PM

Lichiditatea pieței angro a gazelor pe termen scurt din România se situează la un nivel insuficient promovării concurenței în concordanță cu principiile generale prevăzute în Regulamentul Uniunii Europene, de stabilire a unui cod de rețea privind echilibrarea rețelelor de transport gaze, conform unui raport publicat de Transgaz.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
03 Jul, 11:59 Concurs.
Popescu a comentat pentru articolul Geta Burducea și Ionela Voicu, o nouă rundă la sediul Ministerului Educației?:
Pt Dl " observator " - a fi om e lucru mare , a fi prost nu-i de mirare ... De-aia nici nu ma mir ca daca ar durea prostia " tu dle observator " ai speria Județul cu Urlatul ... Se pot face greșeli de tastatura si din graba cand scri de pe tel , dar asta nu înseamnă ca sunt vreun intelectual asa cum te dai tu si nu esti ... Probabil esti desta " roșu " tot si vrei sa te dai ceea ce nu poți fi ... Sau poate esti pus din partea primarului incompetent pardon " incompatibil ;) " ... Sau din "Gașca " "dnei " care conduce ISJ- ul cu nota 4 ... Concluzia este una singura : oricine ai fi esti Mare "deștept" si cred si lingău desta ....
03 Jul, 11:44 Burducea
Ion a comentat pentru articolul Geta Burducea și Ionela Voicu, o nouă rundă la sediul Ministerului Educației?:
Bafta doamna Burducea.
03 Jul, 11:07 concurs
observator a comentat pentru articolul Geta Burducea și Ionela Voicu, o nouă rundă la sediul Ministerului Educației?:
Doamna (domnule) Popescu ,puteai foarte bine sa fii Ionescu, daca tot vorbesti de anonimi . Sunt convins ca Ionela face treaba(poate in fundul curtii ) ! Stii foarte bine ca "vesnicia s-a nascut la tara". Nu crezi ca cel mai bine e sa fii primul la tara decat ultimul la oras ? Stii vorba aia care spune ca "esti plimbat ca gaina in jurul curtii". A fi inspector scolar general al unui judet, implica multe bre, de la tara ! A "fost in primul rand" director; bine, si in al doilea rand ? P.S. Era sa uit :stiai ca limba romana are si gramatica, si ortografie...?) Daca Ionela, fata cu agrafa in par ti-a fost profesor, atunci da ,merita cu prisosinta ,postul de inspector scolar general . Si nu numai ... La mai mare Ionelo , si mult succes !
Google PageRank Checker