25 de ani
de presa libera
Joi, Iulie 30, 2015 13:06 PM
TOP STIRI
de Silvia HERGHELEGIU
Voia bună se adună în weekend-ul 8-9 august pe Platoul Dacia pentru a îi bucura pe buzoieni, și nu numai, cu o atmosferă de sărbătoare! Vor urca pe scenă artiști de seamă precum Loredana
Monden   |
30 Jul 2015
de Cristian IONESCU
Dacă este sfârșit de săptămână, la Buzău încep ­se­rile proiecțiilor de filme în aer liber. Centrul de Cultură și Artă invită, în această seară și mâine seară, buzoienii în amfiteatrul din Parcul Tineretului
Cultura   |
30 Jul 2015
de Andrei PITIGOI
Federația Română de Fotbal a stabilit componența seriilor din Liga a II-a la fotbal. Conform criteriilor geografice, Gloria Buzău a fost repartizată în seria I, alături de nume cu rezonanța din fotbalul românesc
Sport   |
30 Jul 2015
de Cristian IONESCU
Devenit „orașul farmaciilor, al second hand-urilor și al caselor de pariuri”, Buzăul rămâne, în arhive și în amintirea celor mai în vârstă, locul vechilor comercianți din Strada Târgului
Cultura   |
30 Jul 2015

Stiri Agerpres

Tunelul de sub Canalul Mânecii: Sute de noi încercări de a pătrunde în Marea Britanie
Joi, Iulie 30, 2015 12:43 PM

Imigranții au întreprins câteva sute de noi încercări de a pătrunde pe teritoriul Marii Britanii în noaptea de miercuri spre joi prin tunelul de sub Canalul Mânecii, în zona Calais (nordul Franței), încercând să se îmbarce în trenurile Eurotunel cu destinația Regatul Unit, relatează AFP, citând o sursă a poliției.

Hunedoara: Salariații CEH pierd 20% din venituri, dacă se aprobă noul contract colectiv de muncă
Joi, Iulie 30, 2015 12:40 PM

Salariații Complexului Energetic Hunedoara (CEH) riscă să piardă 20% din totalul veniturilor dacă s-ar semna noul contract colectiv de muncă (CCM) pe unitate în varianta dorită de administrația companiei, a declarat joi vicepreședintele Sindicatului 'Muntele', Cristian Iștoc, prezent la protestul spontan declanșat de o parte din angajații termocentralei Mintia.

Alimente care reușesc să te mențină hidratat în perioadele de caniculă
Joi, Iulie 30, 2015 12:38 PM

În aceste luni de vară caniculare este mai greu să ne menținem mereu hidratați, de multe ori programul aglomerat sau pur și simplu comoditatea putându-ne face să ignorăm imperativul consumului frecvent de apă. În aceste condiții, chiar și o ușoară deshidratare a organismului poate avea efecte neplăcute, ducând la reducerea energiei și a eficienței cu care ne îndeplinim sarcinile cotidiene.

Constantin: Nu este cazul să facem prognoze la cultura grâului; în câteva zile anunțăm cifrele la nivel național
Joi, Iulie 30, 2015 12:31 PM

Cifrele referitoare la producția totală de grâu obținută în 2015 vor fi anunțate în câteva zile, stadiul recoltării fiind aproape de 100%, a declarat, pentru AGERPRES, ministrul Agriculturii și dezvoltării Rurale, Daniel Constantin.

Rusia: Procesul Nadiei Savcenko a început
Joi, Iulie 30, 2015 12:29 PM

Procesul aviatoarei militare ucrainene Nadia Savcenko a început joi în sudul Rusiei, la frontiera cu estul separatist al Ucrainei, unde în vara anului trecut au fost uciși doi jurnaliști ruși de moartea cărora este acuzată Savcenko, relatează France Presse.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
30 Jul, 11:53 Bigiu
Inzadar a comentat pentru articolul Bîgiu 1.1 și trei proiecte de hotărâre ,,reîncălzite” în fața consilierilor județeni:
Daca tot s-a spovedit Bigiu la D.N.A.,de ce nu spune si cui a dat banii in campanie?Primarii de ce sa nu raspunda ptr.cumpararea voturilor?Sau recuperat banii?Se mai pune mult timp batista pe tambal?Intrebari fara raspuns.
30 Jul, 09:18 G
DAN a comentat pentru articolul Bîgiu 1.1 și trei proiecte de hotărâre ,,reîncălzite” în fața consilierilor județeni:
Ce autoroitate poate avea acest SPAGAR ,in fata subordonatilor ? Cine mai are incredere in el, cand se stie foarte bine ce a facut, si ca urmeaza sa fie condamnat ? RUSINE nemernicului !!!!
30 Jul, 09:09 Felicitari cetatene!
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Băcăuanul cu lipici la biciclete “de Buzău”, hoț cu state vechi:
Adevarul este ca acest infractor ce a furat bicicleta unui copil,a fost prins cu ajutorul unui cetatean.In n timp ce fugea de rupea pamantul urmarit de politistii care strigau "prindeti hotul,opriti-l",un adevarat cetatean i-a aplicat hotului un procedeu bine-cunoscut romanilor:i-a pus o piedica si l-a lungit pe trotuar cat era de mare.Politistii au venit si i-au pus catusele talharului.Asa ca meritele pentru prinderea talharului trebuie impartite intre politisti si cetateanul demn de toata stima si respectul.Felicitari cetatene!
Google PageRank Checker