25 de ani
de presa libera
Luni, Noiembrie 30, 2015 01:00 AM
TOP STIRI
de Călin BOSTAN
Buzoianul Dumitru Mădălin Apostu, liderul unei grupări de trafic de droguri, fost arestat, sâmbătă noapte, împreună cu doi focșăneni –
29 Nov 2015
de Călin BOSTAN
Primarul Constantin Boșcodeală a reacționat, vineri, în stilu-i caracteristic, la mitingul de protest din Piața Dacia, ascunzând din nou sub preș mizeria cu iz penal din instituția pe care o conduce
Politic   |
28 Nov 2015
de Călin BOSTAN
Aproximativ o sută de buzoieni – dintre care în jur de 30 de membri ai Partidului Național Liberal proveniți din fostul Partid Democrat Liberal
Politic   |
27 Nov 2015
de Călin BOSTAN
Grăbit cum îl știm la toate ședințele Consiliului Județean – astăzi a atras atenția aleșilor că la ora 9,45 trebuie să fie prezent la o videoconferință -, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu și-a răpit, totuși, la sfârșitul întrunirii deliberativului, câteva minute din atât de prețiosul său timp, pentru a face apel la calm pe durata manifestărilor publice dedicate Zilei Naționale.
Politic   |
27 Nov 2015

Stiri Agerpres

UPDATE Mirel Rădoi a demisionat de la conducerea echipei Steaua
Luni, Noiembrie 30, 2015 00:01 AM

Directorul sportiv Mirel Rădoi, cel care conducea din punct de vedere tehnic echipa de fotbal Steaua București, a demisionat, duminică seara, după înfrângerea suferită la Pitești, cu scorul de 0-1, în fața echipei Astra Giurgiu.

Un palestinian ucis de poliția israeliană în cursul unor violențe la Ierusalim
Duminica, Noiembrie 29, 2015 23:33 PM

Un palestinian în vârstă de 17 ani a fost ucis duminică seară de poliția israeliană într-o serie de violențe în Ierusalimul de Est, parte a orașului ocupată și anexată de Israel, a anunțat ministerul palestinian al sănătății, citat de AFP.

UPDATE Liga I: Steaua - Astra Giurgiu 0-1
Duminica, Noiembrie 29, 2015 22:30 PM

Liderul Astra Giurgiu a învins campioana Steaua București cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, în deplasare, într-un meci desfășurat în Complexul Sportiv "Nicolae Dobrin" din Pitești, în etapa a 19-a Ligii I de fotbal.

Iohannis: Turcia are un rol cheie în soluționarea crizei migratorii; România susține avansarea aderării acestei țări la UE
Duminica, Noiembrie 29, 2015 22:14 PM

Președintele Klaus Iohannis a participat duminică, la Bruxelles, la Summitul Uniunea Europeană-Turcia, context în care a afirmat că Turcia are un rol cheie în soluționarea crizei migratorii și a subliniat că România susține avansarea procesului de aderare a acestei țări la UE.

UPDATE Criza migratorie: Acord privind un ajutor de 3 miliarde de euro din partea UE pentru Turcia (oficial)
Duminica, Noiembrie 29, 2015 21:47 PM

Liderii europeni și Turcia au ajuns duminică la un acord asupra unui fond în valoare de trei miliarde de euro pentru a ajuta Turcia să îi primească pe refugiații sirieni, a făcut cunoscut președintele Consiliului European, Donald Tusk, la încheierea unui summit desfășurat la Bruxelles, potrivit AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
29 Nov, 18:44 Delegatie
Giani a comentat pentru articolul Geta Burducea din nou „repetentă“, trădată de tasta ENTER:
Cine este inspectoarea din Ramnic?
29 Nov, 18:01 veterani din Buzau
Maria a comentat pentru articolul Cadouri pentru veteranii de război buzoieni, din partea Consiliului Județean:
Mai sunt veterani care i-ati trecut cu vederea.
29 Nov, 17:46 DREPTUL DE A FI INFORMAT NU DEZINFORMAT!
Ion a comentat pentru articolul Dreptul la replică: „De ce l-am sunat pe edil? Pentru că liberalii îi cereau demisia și nu exista niciun punct de vedere al primarului” :
Cititorii ziarelor de presa scrisa sau alta forma de media nu doresc nimic altceva decât sa fie informați corect de alții care se pricep sa o facă mai bine decât "tradiționalul radio șanț". Prin urmare, îmi permit sa va întreb, stimata dna Murgoci, redactor al unei publicații, deci un specialist cu responsabilități serioase când este vorba despre diseminarea informațiilor in mediile publice de informare in masa, cine v-a oprit sa ne spuneți mai înainte despre ce se întâmpla in preajma primarului, de acum controversat, ca sa nu spun mai mult al unui municipiu aflat la cca 100 km de capitala știrilor, dezvăluirilor, senzațiilor de presa s a m d, in schimb, imediat după ce un "grup de câteva zeci de oameni" au îndrăznit sa-l tragă de șiret pe acest domn al politicii social-democrate de provincie, ați sărit ca arsa si v-ați simțit in poziția de a cere publicarea unui drept la o replica împotriva unui coleg de breasla? Eu nu sunt ziarist, dar doresc sa fiu informat corect. Aștept răspuns la fel prompt cum ați solicitat dreptul la replica.
Google PageRank Checker