26 de ani
de presa libera
Miercuri, Mai 25, 2016 13:58 PM
neagu

TOP STIRI
Profesor de Ştiinţe socio-umaniste, doctor în Filosofie cu specializarea ,,Epistemologia şi teoria ştiinţei”, director adjunct al Colegiului Naţional „B.P.Hasdeu” Buzău, fiul lui Emil Ţepeluş, consilier juridic cu o carieră de invidiat
Politic   |
25 May 2016
Despre economistul Sorin Lazăr, directorul Oficiului ­Re­gistrului Comerţului, putem spune că s-a ,,născut” printre oamenii de afaceri. Este printre primii angajaţi din instituţie, este unul dintre primii specialişti cu care se comunică atunci
Politic   |
25 May 2016
de Andrei PITIGOI
Veste bună pentru microbiştii buzoieni. Turneul de la Miercurea Ciuc a adus Luceafărul Buzău în Liga I la futsal, după ce buzoienii s-au calificat în finala play-off-ului. Luceafărul avea nevoie de o singură victorie, pe care a obţinut-o în meciul
Sport   |
25 May 2016

Stiri Agerpres

Acord istoric semnat pentru conservarea fondurilor marine de la Polul Nord
Miercuri, Mai 25, 2016 13:52 PM

Asociații de pescari și mari firme din sectorul alimentar au încheiat un acord istoric cu Greenpeace pentru conservarea fondurilor marine de la Polul Nord, a anunțat ONG-ul într-un comunicat preluat miercuri de 7sur7.be.

O uriașă surpare de-a lungul malului râului Arno din centrul Florenței a înghițit 20 de mașini (FOTO/VIDEO)
Miercuri, Mai 25, 2016 13:47 PM

O uriașă surpare care se întinde de-a lungul malului râului Arno, în apropiere de celebrul Ponte Vecchio din centrul orașului Florența, a înghițit miercuri dimineața 20 de mașini, fără să producă însă pagube de proporții, sau victime, relatează EFE.

Comisia SRI: Compania Hexi Pharma sau reprezentanți ai acesteia nu au constituit 'un caz de securitate națională'
Miercuri, Mai 25, 2016 13:46 PM

Compania Hexi Pharma sau reprezentanți ai acesteia nu au constituit, în sine, "un caz de securitate națională", informează Comisia parlamentară de control asupra activității SRI într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.

Rugby: Octavian Morariu a efectuat tragerea la sorți pentru sezonul 2016-2018 al Cupei Europene a Națiunilor
Miercuri, Mai 25, 2016 13:43 PM

Președintele Rugby Europe, Octavian Morariu, a efectuat, marți, la Paris, tragerea la sorți în ceea ce privește sezonul 2016-2018 al Cupei Europene a Națiunilor, un sezon extrem de important pentru calificarea la Cupa Mondială din Japonia 2019, scrie site-ul FRR.

Tenis: Simona Halep, calificată în turul al treilea la Roland Garros
Miercuri, Mai 25, 2016 13:40 PM

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 6 mondial, s-a calificat în turul al treilea al turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, în urma victoriei cu 7-6 (7/5), 6-2, înregistrată în partida cu Zarina Dias din Kazahstan, disputată miercuri.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 May, 12:25 Mandatarii - carciumari de pe vremuri si "mandatarii....politici" ai democratiei originale
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Sorin Lazăr, candidat pe lista de consilieri municipali a P.S.D.: ,,Primarul şi consilierii PSD vor face performanţă în interesul buzoienilor“:
Avand trei mandate de consilier pana acum,se poate spune fara nici o rezerva despre domnul Lazar ca este si el unul dintre vinovatii pentru declinul rusinos al Buzaului si al "administratiei locale". Ca poate ati strans destul "la tescherea",asemenea MANDATARILOR de pe vremuri (cu trei mandate,poti fi numit si dumneata "mandatar.....politic").Ca doar in cele trei mandate nu o fi "dormit pe el" intr-un birou si nu o fi stiut ce se intampla in jurul lui."Gogosile" astea reancalzite cu "vom face.....,ne-am propus...,proiectele echipei,performanta in administratia locala,.......etc" erau bune pe vremea "sacoselor si micilor electorali,a pomenilor electorale de tot felu",cand nu ii interesa pe cei care le primeau ce ziceau si promiteau candidatii.poate ca ar fi vremea ca dupa trei mandatesa aveti bunul-simt sa va retrageti.Eventual,cu.....elicopterul!
25 May, 12:10 Stati cam slabut cu gnoseologia,domnule profesor!
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Laurenţiu Ţepeluş, candidat pe lista de consilieri municipali a P.S.D.: „Echipa de consilieri PSD este clădită pe competenţă şi pe valoare“:
Fiind satui de TEPE date de politrucii buzoieni din PSD in anii in care au reusit sa distruga orasul si judetul Buzau,am oarece rezerve vizavi de modul in care domnul profesor ,doctor in filosofie cu specializare in epistemologie a ajuns in "ograda rosie" a hotiei si manipularii,minciunii si decaderii morale in ultimul grad.Oare procesul gnoseologic de cunoastere a viitorilor parteneri din politica nu v-a fost suficient pentru a cunoaste realitatea de de a ajunge la adevar in ceea ce ii priveste pe partenerii politici din PSD.Oricum,cu elocutiunea stati bine,sunteti elocvent in discurs,totusi nu suficient de convingator(desi pare o contradictie avand in vedere sensul termenului elocvent) si nici prea credibil prin aceasta alaturare alaturi de o astfel de formatiune politica. Atentie totusi la discurs fiindca va trebui sa il adaptati si "eternilor sustinatori si votanti" ai PSD-ului din......Simileasca. Aveti grija sa nu fiti catalogat drept un "gargaragiu" si un "gogoman", un Catavencu modern..
25 May, 11:57 primele hotarari ale lui Holban
Sorina a comentat pentru articolul Gospodării inundate la Râmnicu Sărat, după ploile puternice din această seară:
Printre primele hotarari ale lui Holban a fost sa vanda apa catre Compania de Apa. Stiti ca Rm Sarat plateste una din cele mai scumpe si mai jegoasa apa din tara? 8 ani v-au pacalit !
Google PageRank Checker