25 de ani
de presa libera
Vineri, Octombrie 09, 2015 18:55 PM
TOP STIRI
de Monica BĂNICĂ

Începând cu data de 15 octombrie, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Buzău demarează la nivel județean campania de vaccinare antigripală. 

09 Oct 2015
de Vali MARINESCU
Individul care a furat în luna aprilie 2.000 de lei dintr-o casă de marcat a magazinului Le Big din Micro 14 a fost prins ieri de polițiști după ce ieri a comis un furt, în aceeași zonă.
09 Oct 2015
de Călin BOSTAN

Își închipuia cineva că, în România, o afacere de genul „paparazzo“, având la dispoziție un ziar și, eventual, un studiou de producție TV pentru emisiuni de genul tabloid, este folosită doar pentru a face bani din vân­zări și din rating?

Opinii   |
09 Oct 2015
de Andrei PITIGOI

Gloria a fost mai tare ca Oțelul în partida de miercuri disputată pe stadionul din Crâng.

Sport   |
09 Oct 2015

Stiri Agerpres

Investiții americane în România de 1,36 miliarde de dolari, la 30 iunie 2015
Vineri, Octombrie 09, 2015 18:42 PM

Investițiile americane în România se cifrau la 1,361 miliarde de dolari la 30 iunie 2015, în creștere cu 4,8% comparativ cu perioada similară a anului trecut, iar volumul schimburilor comerciale bilaterale a fost de aproximativ un miliard de dolari, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei, Comerțului și Turismului, remis vineri AGERPRES.

Legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, promulgată de președintele Iohannis
Vineri, Octombrie 09, 2015 18:40 PM

Președintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Inspecția Judiciară s-a sesizat în cazul de braconaj din Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița
Vineri, Octombrie 09, 2015 18:34 PM

Inspecția Judiciară (IJ) s-a sesizat din oficiu cu privire la posibile abateri disciplinare în legătură cu modul de instrumentare în cazul de braconaj din Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița.

Cercetătorii americani au descoperit că elefanții "înșală" cancerul (studiu)
Vineri, Octombrie 09, 2015 18:23 PM

Oamenii de știință cred că au rezolvat misterul imunității elefanților împotriva cancerului, boală pe care aceste animale o dezvoltă rareori în comparație cu omul, în ciuda faptului ca organismul lor are mult mai multe celule, potrivit unui studiu publicat în revista Journal of the American Medical Association (JAMA), informează agenția France Presse.

UNHCR face apel la UE să-și accelereze răspunsul la criza refugiaților pentru a evita o tragedie la iarnă
Vineri, Octombrie 09, 2015 18:19 PM

Înaltul Comisar al ONU pentru Refugiați (UNHCR), Antonio Guterres, a făcut apel vineri la Uniunea Europeană să-și accelereze răspunsul la criza migrației, ajutând masiv Grecia, pentru a evita ''o tragedie'' la iarnă, relatează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
09 Oct, 14:26 IMPLINIRI MARETE
lorin a comentat pentru articolul Senatorul UNPR Constantin Popa: „Economia României a devenit una din performerele Uniunii Europene“:
Printre MARETELE REALIZARI ale celui autointitulat ' cel mai cinstit guvern din Romania" se numara si "performanta ' - unica in lume, ca ca dupa aproape 3 ani jumatate de mandat sa finalizeze -9 km de autostrada( au deschis 15 km si au inchis 22 km). ASTA DA PERFORMANTA!!!!!
09 Oct, 13:48 Intrebari la „filosofia”lui P.C.
didu a comentat pentru articolul Senatorul UNPR Constantin Popa: „Economia României a devenit una din performerele Uniunii Europene“:
Citez:„politicile economice....la, la, la....poate aduce beneficii buzoienilor pe care îi reprezint în parlament”. Da mie, buzoian, cel pe care nu-l reprezinți, în afara drumurilor județene pline de gropi, a unui Buzău sufocat la orele amiezii de trafic, și a unor dealuri pline de mărăcini, ce îmi aduci??? Când o să terminați tămâierile astea fără conținut și gargara cu apă chioară???
09 Oct, 09:58 GARGARA
floricalucaciu@gmail.com a comentat pentru articolul Senatorul UNPR Constantin Popa: „Economia României a devenit una din performerele Uniunii Europene“:
Cam asa se lauda si Tariceanu prin 2008, se incinsesera motarele economiei, stim bine ce a urmat. Astazi insa, cand investitiile-generatoare de locuri de munca sunt ca si inexistente, cand puterea de cumparare scade, in loc sa creasca nu putem vorbi de o crestere sanatoasa a economiei, iar pe termen mediu, cu asemenea politici guvernamentale scenariul din 2009-2010 nu are cum sa nu se repete.
Google PageRank Checker