25 de ani
de presa libera
Luni, Martie 30, 2015 05:17 AM
TOP STIRI
de Vali MARINESCU
Au muncit ani de zile în condiții de lucru de neimaginat pentru cei mai mulți dintre noi, sănătatea fiindu-le grav zdruncinată de condițiile ­to­xice de lucru! An de an, medicii de medicina muncii identifică
30 Mar 2015
de Andrei PITIGOI
Declarații contradictorii pe tema finanțării echipei din Crâng. În timp ce oficialii grupării afirmă că nu au mai fost achitate drepturile ­sala­riale de șapte luni, primarul Constantin Boșcodeală sus­ține că semnează
Sport   |
30 Mar 2015
de Silvia HERGHELEGIU
Și-a unit forțele cu alți cinci foști colegi de la showul unde și-a câștigat notorietatea și au gătit, săptămâna trecută, pentru o cauză nobilă. Bucătarii chefi au dorit să dea o mână de ajutor familiei micuțului
Monden   |
30 Mar 2015
de Cristian IONESCU
Încet, dar sigur, numele său a început să devină cunoscut în lumea fotografilor profesioniști. La doar 16 ani, buzoianul Costin Fetic a adunat diverse premii în cadrul concursurilor naționale, fiind cooptat, anul trecut
Cultura   |
30 Mar 2015

Stiri Agerpres

Fotbal: Evoluția echipei României cu Feroe a fost afectată de starea terenului, consideră selecționerul Anghel Iordănescu
Duminica, Martie 29, 2015 23:15 PM

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a declarat, duminică, după meciul cu formația Insulelor Feroe, că tricolorii au obținut trei puncte foarte importante în preliminariile EURO 2016, iar evoluția sub așteptări a fost determinată de starea terenului.

Socol: Economiile la buget în primele trei luni permit reducerea TVA la 20% TVA sau redusă la 9%
Duminica, Martie 29, 2015 21:26 PM

Economiile la buget din primele trei luni permit reducerea TVA la 20% sau TVA redusă la 9% în următoarele luni, a declarat pentru AGERPRES consilierul premierului pe probleme macroeconomice, Cristian Socol.

Germania avertizează asupra riscului unui conflict în Orientul Mijlociu dacă negocierile cu Iranul eșuează
Duminica, Martie 29, 2015 20:59 PM

Negocierile dintre Iran și 'Grupul 5+1' (SUA, Rusia, Marea Britanie, Franța, China și Germania) privind programul nuclear iranian continuă la Lausanne cu două zile înaintea termenului limită pe care ambele părți l-au stabilit pentru găsirea unui acord de principiu.

Fotbal - Preliminarii EURO 2016: România - Feroe 1-0
Duminica, Martie 29, 2015 20:51 PM

Naționala de fotbal a României a învins formația Insulelor Feroe cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploiești, în preliminariile EURO 2016.

Volei feminin: CSM Târgoviște - Știința Bacău 1-3; calificarea se va decide la Bacău
Duminica, Martie 29, 2015 20:42 PM

Voleibalistele de la CSM Târgoviște au pierdut, duminică, la Sala Sporturilor din Târgoviște, meciul cu echipa campioană Știința Bacău, în a patra partidă a semifinalei Diviziei A1.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
30 Mar, 01:27 se risca doamna inspector pentru o directoare de tara ?
ionut a comentat pentru articolul Cui trebuie să mulțumească profesorii buzoieni că sunt conduși în continuare de corigenta Geta Burducea:
Institutiile statului ar trebui sa investigheze traficul de influenta care se face la nivelul ISJ BUZAU pentru mentinerea in functie a directoarei scolii Braesti pe nume Pertea Madalina o rusine a invatamintului buzoian .controlul efectuat de ARACIP a aratat ca la Braesti sint probleme grave iar majoritatea profesorilor se astepta la destituirea doamnei directoare .acoperirea ilegalitatilor comise de aceasta nu se poate face decat cu complicitatea conducerii isj .vom scrie memorii catre institutiile abilitate in care vom prezenta TOATE ilegalitatile pe care inspectoratul se face ca nu le vede .
30 Mar, 00:03 Descoperire unică în România, făcută de un buzoian care își ara pământul la Topliceni
Catalin a comentat pentru articolul Descoperire unică în România, făcută de un buzoian care își ara pământul la Topliceni:
Daca v-ai interesa, se dau autorizatii pt folosirea detectorului de metale
29 Mar, 22:04 Nu fiti rai!
George a comentat pentru articolul Descoperire unică în România, făcută de un buzoian care își ara pământul la Topliceni:
Omu' ara, dar ca orice om avea la el detectorul.... Cine n-are in ziua de azi un detector de metale pe baterii asupra sa?
Google PageRank Checker