26 de ani
de presa libera
Vineri, Octombrie 28, 2016 01:29 AM
TOP STIRI
de Vali MARINESCU

Șoferul de 23 de ani care du­minica trecută, băut fiind, a zburat cu mașina prin curtea unei reprezentanțe auto de la intrarea în municipiul Buzău dinspre Ploiești

28 Oct 2016
de Vali MARINESCU

Adolescenta din Poșta Câl­nău, accidentată grav vinerea trecută în timp ce traversa drumul european 85 pe trecerea de pietoni, a decedat joi la spitalul Bagdasar Arseni

28 Oct 2016
de Andrei PITIGOI

Romeo Stan, fiul fostului ata­cant al Gloriei, Costică Stan, este acuzat că a bătut arbitrul unei partide pe care o juca echipa antrenată de el.

Sport   |
28 Oct 2016
de Cristian IONESCU

Paradă militară, ieri, în cen­trul orașului. Militarii Ba­ta­lionului 21 Vânători de Mun­te „General Leonard Mociul­s­chi“ au sosit în marș de la Plo­iești 

28 Oct 2016

Stiri Agerpres

Gorj: Ion Călinoiu și-a depus candidatura ca independent la Camera Deputaților
Vineri, Octombrie 28, 2016 01:24 AM

Fostul președinte al Consiliului Județean (CJ) Gorj Ion Călinoiu și-a depus joi la Biroul Electoral Județean (BEJ) candidatura ca independent pentru un post de deputat, după ce a fost exclus de pe listele PSD în urma unei condamnări de 4 luni de închisoare cu suspendare, decizia magistraților nefiind însă definitivă.

Alianța Noastră România a depus listele la parlamentare pe București
Vineri, Octombrie 28, 2016 00:54 AM

Alianța Noastră România (ANR) a depus, joi seară, listele de candidați pe București la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților și Senat.

Adélaide de Clermont-Tonnerre, câștigătoarea Marelui Premiu pentru roman al Academiei Franceze cu 'Le Dernier des nôtres'
Vineri, Octombrie 28, 2016 00:31 AM

Adélaide de Clermont-Tonnerre, directoare de redacție la revista 'Point de vue', este câștigătoarea Marele Premiu pentru roman al Academiei Franceze pentru volumul 'Le Dernier des nôtres', a informat joi Academia citată de AFP.

USR a depus listele de candidați la parlamentare pentru București
Vineri, Octombrie 28, 2016 00:26 AM

Reprezentanții Uniunii Salvați România au depus, joi seară, la Biroul Electoral Municipal, listele de candidați ai formațiunii pentru Camera Deputaților și Senat la București.

Remus Cernea și-a depus la BEM candidatura pentru un nou mandat la Camera Deputaților
Joi, Octombrie 27, 2016 23:57 PM

Deputatul Remus Cernea și-a depus, joi seară, la Biroul Electoral Municipal, candidatura un nou mandat parlamentar în Camera Deputaților.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Oct, 20:22 Curaj
Parinte a comentat pentru articolul Nela Wamsiedel se întoarce în conducerea IȘJ Buzău:
Cea de la Murgesti ce face pentru căruță de bani pe care ii ia .Da șpagă ,pupa si elevi sunt cei care suferă.O zi pe săptămâna are program de cumpărături la Buzău o zi de cafea o zi de odihna o zi de Facebook si mai trec pe la isj mai pup si gata iau bani
27 Oct, 18:42 Dezinformare clasica
Pentru marina a comentat pentru articolul Cum i-a lăsat Boșcodeală fără o bucată din intrarea în bloc pe locatarii de la E1 din Unirii Sud:
Art. 39 Proprietatea comună poate fi utilizată de către terţi, persoane fizice sau juridice, de drept public ori de drept privat, numai cu acordul majorităţii proprietarilor membri ai asociaţiei şi al proprietarilor direct afectaţi de vecinătate, în baza unui contract de închiriere, de folosinţă sau de concesiune.SA NE ARATATI SI NOUA CONTRACTUL DE INCHIRIERE)... Art (3) În situaţii excepţionale, hotărârile pot fi luate prin acordul scris al majorităţii proprietarilor unei scări sau unui bloc, membri ai asociaţiei de proprietari, pentru probleme care îi vizează direct, pe bază de tabel nominal.(CARE ESTE SITUATIA EXCEPTIONALA AICI CA CINEVA A VRUT SA FURE UN SPATIU SI PRIMARIA A INCHIS OCHII).ps pentru doamna marina-mai mult dati dreptate loatarilor si recunoasteti ca a fost hotie,decat ati ajutat cealalta tabara.multumim si mai asteptam sa ne ajuati in demascarea hotiei.
27 Oct, 17:53 Căldură în Școală
Părinte a comentat pentru articolul Nela Wamsiedel se întoarce în conducerea IȘJ Buzău:
Se poate ca nici acum să nu meargă centralele în Școlile comunei GREBĂNU,copii stau la ore cu gecile de iarnă pe ei avem un director vai steaua lui Lazăr Niculae se numește.Acest director nu știe ce presupune această funcție,păcat de acei 3500 lei pe care îi ia la salariu,mulți copii nu mai vin la Școală din acest motiv.Țin să precizez că nu a susținut examenul pentru că nu îndeplinește condițiile,atunci de ce mai este în funcție?
Google PageRank Checker