26 de ani
de presa libera
Luni, Mai 02, 2016 13:38 PM
paste1
TOP STIRI
de Călin BOSTAN
,,Meseria? Primar. Aşa ar putea răspunde într-un glas câţiva edili din România care se află de zeci de ani în fruntea unor comune şi care şi-au depus candidatura pentru noi mandate începând cu scrutinul din 5 iunie. Cel mai longeviv primar din ţară este
Politic   |
29 Apr 2016
de Andrei PITIGOI
Un puşti buzoian va însoţi echipa naţională de fotbal la Campionatul European din Franţa. Marius are doar zece ani, provine dintr-o familie cu condiţii precare şi a fost ales din sute de copii din toată ţara. Micuţul, originar din comuna Stâlpu
Sport   |
29 Apr 2016
de Silvia HERGHELEGIU
Dacă de Paști cu toții suntem agrenați în pregătiri festive, vizite, decorări și meniuri copioase, după aceste zile de sărbătoare reîncep evenimentele muzicale. Primul care va sosi la Buzău este hip-hop-erul El Nino, care lansează
Monden   |
29 Apr 2016
de Cristian IONESCU
Expoziţie în Săptămâna Mare pe simezele Galeriilor de Artă. Aflată la prima sa personală, artista Ana-Maria Bogleş este profesoară la Liceul de Arte şi membru stagiar al filialei buzoiene a Uniunii Artiştilor Plastici din România
Cultura   |
29 Apr 2016

Stiri Agerpres

MFP deschide o nouă sesiune de 250 milioane lei pentru spijinirea investițiilor privind dezvoltarea regională
Luni, Mai 02, 2016 13:09 PM

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) va deschide o nouă sesiune de înregistrare a cererilor pentru finanțare privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru spijinirea investițiilor care promovează dezvoltarea regională prin crearea locurilor de muncă, se arată într-un anunț publicat pe site-ul instituției.

Secretarul general al Consiliului Europei cere statelor să se asigure că legislațiile privind defăimarea nu reduc la tăcere presa
Luni, Mai 02, 2016 13:01 PM

Secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, a lansat luni, în ajunul Zilei mondiale a libertății presei, un apel către cele 47 de state membre ale organizației să se asigure că legislațiile lor naționale referitoare la defăimare nu conduc la autocenzurarea mediei și nu slăbesc dezbaterea publică, se arată într-un comunicat al Consiliului Europei, transmis Agerpres.

Turcia: Un militar ucis și 23 de persoane rănite într-un atentat împotriva armatei în sud-estul țării
Luni, Mai 02, 2016 12:51 PM

Un militar a fost ucis și 23 de persoane au fost rănite într-un atentat cu vehicul-capcană comis duminică seara împotriva forțelor de securitate în provincia turcă Diyarbakir, din sud-estul majoritar kurd, a anunțat luni Statul Major al armatei turce, potrivit AFP.

Înot: Sud-coreeanul Park Tae-hwan solicită Federației naționale de natație să-i permită participarea la JO de la Rio
Luni, Mai 02, 2016 12:44 PM

Cvadruplul medaliat olimpic la înot, sud-coreeanul Park Tae-hwan, a adresat o solicitare Federației Olimpice de natație din țara sa, de a-i permite să participe la JO de la Rio, după ce oficialii acesteia nu au dat vreun semn că ar fi de acord să-i ridice suspendarea adițională pe care i-au aplicat-o în urma cazului de dopaj.

Județul Sibiu, sub Cod galben de vânt puternic până la ora 15,00
Luni, Mai 02, 2016 12:38 PM

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis luni o atenționare Cod galben de vânt puternic pentru sudul județului Sibiu, inclusiv municipiul Sibiu și zona de munte aferentă, valabilă în următoarele două ore și jumătate.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
02 May, 00:01 DNA S.O.S.
Adrian a comentat pentru articolul Viorel Ion, candidatul Partidului Social Român la Primărie: ,,Împreună putem să dăm Buzăului şansa pe care o merită!“:
Nu stiu ce mai asteapta DNA ul,de ce nu-l inhata mai repede pe trisorul asta de Ion Viorel in dosarul pariurilor si a meciurilor trucate.Poate pana la alegeri il ia.
30 Apr, 22:36 Apel pentru CEI CARE AR TREBUI SA SE IMPLICE
NU SUNT NEUTRU a comentat pentru articolul Caracatiţa de la Direcţia Economică a Primăriei Buzău naşte pui vii/Cum au dispărut banii încasaţi pe amenzi şi impozite la Primăria Topliceni:
Sunt de acord cu postarea celui numit UN OM NEUTRU. Este intr-adevat nevoie de implicarea celor ce s-au dat la o parte desi ar fi putut face multe pentru aceasta comuna. Situatia nu este una fericita, in atatia ani de la caderea comunismului s-au acumulat foarte multe probleme nerezolvate. Este nevoie astazi de implicarea OAMENILOR de calitate, CU DISCERNAMANT si, slava Domnului, sunt multi in comuna noastra. Mare pacat ca acestia sunt doar scarbiti cand ar putea face foarte multe pentru binele comun. Pacat, pacat.... Paste Fericit!
30 Apr, 09:12 Gheraseni
Horia a comentat pentru articolul Primarul din Gherăseni, suspendat din funcție. Alături de el, încă doi aleși locali din Cernătești:
Cele mai fericite sarbatori Sava trebuia sa plece de mult la Dna cu el
Google PageRank Checker