25 de ani
de presa libera
Marti, Octombrie 06, 2015 09:05 AM
TOP STIRI
de Călin BOSTAN
Deputatul liberal Cezar Preda face un apel către studenții din Buzău, ca aceștia să participe la cele două festivaluri care vor fi organizate în această lună, pentru a nu se mai întâmpla precum la concertul de vineri al trupei Iris
06 Oct 2015
de Cristian IONESCU
Artiști buzoieni, trupe din țară și din străinătate vor evolua în acest sfârșit de săptămână pe scena celei de a XX-a ediții a Festivalului BLUZĂU. Evenimentul va avea loc la Cafeneaua Artiștilor, pe 9 și 10 octombrie, de la ora 21.00
Cultura   |
06 Oct 2015
de Andrei PITIGOI
Oficialii Gloriei Buzău au reușit să achite două miliarde de lei vechi la Fisc, din cele patru pe care trebuie să le plătească până la următorul termen de judecată. O nouă înfățișare este programată la începutul lunii noiembrie
Sport   |
06 Oct 2015
de Silvia HERGHELEGIU
Cum vi se pare ideea de a scrie 30 de articole în 30 de zile despre finanțe personale? Daniel Tănase este cel care îți va demonstra, peste două zile, că se poate, la prezentarea articolelor pe care buzoianul le-a inclus
Monden   |
06 Oct 2015

Stiri Agerpres

În UE, opt milioane de mașini Volkswagen au fost echipate cu softul care permite manipularea testelor (Handelsblatt)
Marti, Octombrie 06, 2015 08:58 AM

Volkswagen (VW) a recunoscut că opt milioane de mașini din Uniunea Europeană au fost echipate cu un soft care falsifică rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel, a anunțat luni publicația germană 'Handelsblatt', citând o scrisoare trimisă de grupul auto membrilor Parlamentului, transmite Reuters.

Prim-vicepreședintele CE: Amprentarea refugiaților ar împiedica venirea militanților islamiști în Europa
Marti, Octombrie 06, 2015 08:53 AM

Amprentarea și înregistrarea tuturor refugiaților ce ajung în Europa i-ar ține departe pe militanții islamiști care ar putea amenința continentul european, a declarat luni, la Geneva, prim-vicepreședintele Comisiei Europene (CE), Frans Timmermans, informează Reuters.

Scurtă colaborare între Beyoncé și rapperul Drake
Marti, Octombrie 06, 2015 08:49 AM

Rapperul canadian Drake a lansat un nou cântec pentru care a primit colaborarea punctuală a unei alte celebrității a lumii muzicale: cântăreața americană Beyoncé, relatează AFP.

RECORDURI: Cel mai mare model al Sistemului Solar realizat pe Pământ
Marti, Octombrie 06, 2015 08:35 AM

În Stockholm, Suedia, există în prezent și este unic în toată lumea, un model al Sistemului nostru solar, reprezentat la o scară de 1:20 de milioane și care se întinde pe o lungime de 960 km.

Spectacolul "Lord Of The Dance - Dangerous Games", la Sala Palatului din Capitală
Marti, Octombrie 06, 2015 08:28 AM

Cea mai nouă variantă a spectacolului "Lord Of The Dance" produs de celebrul dansator irlandez Michael Flatley, "Dangerous Games", va fi prezentat marți, de la ora 20,00, pe scena Sălii Palatului din Capitală.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
05 Oct, 20:12 CASA DE SANATATE
VALENTINA a comentat pentru articolul În interes național, „microbi(șt)i“ UNPR la Sănătate?:
Cam la nivelul acesta, de cartier rau famat, s-a facut, se face si se va face mereu politica de catre toti mafiotii, escrocii si incultii de politicieni pe care ii avem.Singura solutie o lege a lustratiei prin care sa le fie interzis sa faca politica celor care au facut pana acum.
05 Oct, 19:06 Asa se explică
Vasile a comentat pentru articolul În interes național, „microbi(șt)i“ UNPR la Sănătate?:
Așa se explică întârzierea viramentelor de la aceste case????
05 Oct, 17:39 Despre modul de a scrie
Sfâşie Florin a comentat pentru articolul Din istoria Teatrului „George Ciprian“ / Două mârțoage celebre!:
Conţinutul este interesant şi inedit pentru mine. Ce vreau să subliniez este calitatea domnului Marin Ifrim de a fi precis, adică spune anul când a apărut nuvele "Fefeleaga", şi anii între care a trăit scriitorul Ion Agârbiceanu. Acest lucru nu se prea vede la scriitorii români. (Nici la istorici). Vezi expresia "şi în acelaşi an ... ", parcă îi era greu să mai repete anul.La observaţia mea mi s-a răspuns că din "motive stilistice" s-a procedat. Nu repet ce i-am spus ce fac eu pe motivele sale.
Google PageRank Checker