25 de ani
de presa libera
Vineri, Martie 27, 2015 05:33 AM
TOP STIRI
de Vali MARINESCU
O casă din paiantă de pe strada Bazalt a fost distrusă, ieri, de un incendiu izbucnit din senin. Din fericire, imobilul nu era locuit, proprietarii, de etnie rromă, fiind plecați la cerșit în Suedia.
27 Mar 2015
de Andrei PITIGOI
Echipa naționala de minifotbal a României a ajuns în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Statele Unite. Cu un buzoian în lot și alți trei în delegație, selecționata „tricoloră” a încheiat faza grupelor pe locul doi, în spatele reprezentativei din Mexic.
Sport   |
27 Mar 2015
de Călin BOSTAN
Spectacolele mediatice create de reținerile și de arestările spectaculoase din ultima vreme au acaparat, pur și simplu, atenția întregii opinii publice românești, acțiunile Legislativului fiind umbrite de acestea
Politic   |
27 Mar 2015
de Silvia HERGHELEGIU
Și-a păstrat promisiunea față de toți cei care i-au adus prestigiu ca antrenor: să îi ia peste tot în concertele sale! Astfel Horia Brenciu continuă și săptămâna viitoare seria invitațior speciali ai evenimentelor sale într-un nou show,
Monden   |
27 Mar 2015

Stiri Agerpres

Argentina: Justiția confirmă că nu o va urmări penal pe Cristina Kirchner
Vineri, Martie 27, 2015 04:29 AM

Justiția a confirmat joi că nu va începe urmărirea penală a președintei argentiniene, Cristina Kirchner, pentru obstrucționarea anchetei în favoarea Iranului în ancheta asupra atentatului împotriva comunității evreiești comis în 1994 la Buenos Aires, după cum preconiza procurorul Alberto Nisman, transmite AFP.

Președintele afgan, "prudent optimist" în privința relațiilor cu Pakistanul
Vineri, Martie 27, 2015 02:21 AM

Președintele afgan, Ashraf Ghani, s-a declarat joi "prudent optimist" în ce privește ameliorarea relațiilor dintre țara sa și Pakistan pe care o consideră ca făcând parte integrantă din eforturile de pace cu talibanii, scrie AFP.

John McCain vede în Yemen un nou eșec al președintelui Barack Obama
Vineri, Martie 27, 2015 00:49 AM

Intervenția militară a Arabiei Saudite și altor țări participante la coaliția sa în Yemen, lansată fără coordonare cu Statele Unite, arată că aceste țări nu mai au încredere în președintele Barack Obama, au afirmat joi trei senatori republicani, potrivit AFP.

Prăbușirea avionului A320: Anchetă la două domicilii din Germania ale copilotului
Joi, Martie 26, 2015 23:37 PM

Anchetatorii germani au efectuat percheziții joi seară în vestul Germaniei la două domicilii ale copilotului avionului companiei Germanwings, suspectat că a prăbușit intenționat avionul în munți miercuri dimineață, a anunțat procuratura din Düsseldorf (nord-vest).

Rugby: CSM Știința Baia Mare a adus doi jucători de la Farul
Joi, Martie 26, 2015 23:18 PM

Campioana CSM Știința Baia Mare a adus doi jucători de la RCJ Farul Constanța, Adrian Marian Apostol și Mtya Dumani Siphosethu, după ce formația de la malul Mării s-a retras din SuperLiga CEC Bank la rugby.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Mar, 20:18 La primarie!
Gogu a comentat pentru articolul Facerea de bine... Cântărețul Valentin Ghencea i-a turnat la Poliție chiar pe cei care s-au oferit să-l treacă BAC-ul:
Goguta, esti ,,inspirat" , dar te exprimi greu in scris! Ce are primaria cu brutaria? Miritescu nu a fost niciodata in comisie la bac, asa ca nu i-a trecut prin mana nicio lucrare! Comisia are un presedinte ( de regula un profesor universitar care ,,pluteste" ), un profesor secretar (nu secretarul liceului!), profesori membrii, un informatician si ... evaluatori.Aici este cheia succesului! De obicei sunt aceiasi in fiecare an: nume quasi necunoscute, fara CV, ascultatori, usor de convins, fara mari pretentii, etc., etc. Agreati de inspectorul de specialitate si trasi la sorti de ,,calcultor". Restul este o chestiune rutina pentru cei obisnuiti sa actioneze din umbra. Fiecare cu lista lui, pe filiera scurta! Si tot asa!
26 Mar, 14:40 uraaa!!!
Simion Viorel a comentat pentru articolul Apelul primarului Boșcodeală în Dosarul ,,Gloria“, pe 21 aprilie:
Ha ha ha, la puscarie porcule, da-ti-ar instanta 10 ani sa-ti dea!
26 Mar, 14:26 politistul de onoare
relu a comentat pentru articolul Cum a ajuns agentul de proximitate Ion Dragomir, de la Pogoanele, polițistul de onoare al județului:
mai sunt si politisti care asi fac treaba
Google PageRank Checker