25 de ani
de presa libera
Joi, Februarie 11, 2016 23:06 PM
TOP STIRI
de Monica BĂNICĂ
Pentru anul 2016, pensio­narii buzoieni, asiguraţii sistemului de pensii, precum şi beneficiarii de legi speciale, au la dispoziţie 2.407 bilete de tratament balnear în unităţile proprietate ale Casei Naţionale de Pensii Publice (CNPP)
11 Feb 2016
de Călin BOSTAN
Deputatul social-democrat de Buzău Adrian Mocanu salută condamnarea la 20 de ani închisoare a fostului comandant al Penitenciarului Râmnicu Sărat, Alexandru Vişinescu, pentru crime împotriva umanităţii:
Politic   |
11 Feb 2016
de Cristian IONESCU
Devenit „oraşul farmaciilor, al second hand-urilor şi al caselor de pariuri”, Buzăul rămâne, în arhive şi în amintirea celor mai în vârstă, locul vechilor comercianţi din Strada Târgului, al caselor cu arhitectură deosebită şi al oamenilor
Cultura   |
11 Feb 2016
de Silvia HERGHELEGIU
Pentru Costel Bojog, pasiunea pentru stand-up comedy a apărut după câteva luni de show-uri, comediantul recunoscând că mai întâi a urcat pe scenă şi apoi s-a îndrăgostit de această formă de artă. Iar pentru o demonstraţie
Monden   |
11 Feb 2016

Stiri Agerpres

Iași: Judecătorul Tudorel Toader, noul rector al UAIC
Joi, Februarie 11, 2016 22:43 PM

Decanul Facultății de Drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, Tudorel Toader, va fi noul rector al instituției de învățământ superior.

SUA doresc o 'încetare a focului imediat' în Siria (diplomat american)
Joi, Februarie 11, 2016 22:14 PM

SUA doresc o 'încetare a focului imediat' în Siria și speră să obțină acest lucru 'cât mai curând posibil', a anunțat joi un diplomat american la Washington, în plină reuniune internațională la Munchen consacrată războiului din Siria, relatează AFP.

Europa Centrală trebuie să facă mai mult pentru a ajuta refugiații (UNHCR)
Joi, Februarie 11, 2016 21:51 PM

Agenția Națiunilor Unite pentru refugiați a cerut statelor din Europa Centrală să facă mai mult pentru a ajuta refugiații din țările devastate de război, pe fondul opoziției lor publice contra primirii migranților, relatează Reuters.

NATO studiază posibilitatea participării directe la coaliția antijihadistă
Joi, Februarie 11, 2016 21:24 PM

NATO studiază posibilitatea de a participa direct la coaliția împotriva grupării jihadiste Statul Islamic, a anunțat joi șeful Pentagonului, Ashton Carter, transmite AFP.

Siria: Avioane rusești parașutează ajutoare umanitare în orașul Deir Ezzor
Joi, Februarie 11, 2016 21:06 PM

Avioane de tip cargo rusești au parașutat ajutoare umanitare în orașul sirian Deir Ezzor, asediat de gruparea jihadistă Statul Islamic (SI), a anunțat joi organizația neguvernamentală Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), informează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
11 Feb, 18:19 D-na prof. Eugenia GAVRILIU
Alina Beatrice Chesca a comentat pentru articolul In memoriam Eugenia Gavriliu:
Stimata Marcela Chirita, va felicit din inima pentru acest articol emotionant despre o mare doamna si profesoara in preajma careia am stat timp de 21 de ani! Am avut marele privilegiu de a-i fi fost apropiata in ultimii 10 ani, iar prietenia domniei-sale m-a innobilat si mi-a adus amintiri pe care le voi pastra pentru totdeauna in inima. A fost un om dedicat profesiei, o mare iubitoare de literatura, teatru si, in general, de valori imuabile. Si-a iubit familia mai presus de orice si tot ce a construit in viata sa poarta amprenta bunului simt, a frumosului, valorii si modestiei. Imi este nespus de dor de conversatiile noastre, de serile petrecute la teatru si de eleganta domniei-sale!
11 Feb, 15:31 Chiar au tupeu
Firicel a comentat pentru articolul Alegerile locale vor fi organizate de ,,ilegalişti“ în peste o treime de judeţ:
Acum vin ajutoarele si acesti primari, mint oamenii ca ei dau ajutoarele. Indiferent cat suntem de neajutorați aceste ajutoare le primim oricum. Si daca vine alt primar. Cat despre fapte penale, Faptele penale sa fie anchetați si sa nu mai candideze. Dar ci planul e tare carlos si bun la gust!
11 Feb, 14:42 Numire
Frunza a comentat pentru articolul Demisii în conducerea liceelor „Eminescu“ şi „Victor Frunză“:
Pe cine veti numi la conducerea liceului Victor Frunza?Normal tot politic dar,macar pune-ti pe cineva competent fara antecedente .
Google PageRank Checker