25 de ani
de presa libera
Marti, Aprilie 21, 2015 09:29 AM
TOP STIRI
de Vali MARINESCU
Apelul primarului Buzăului, Constantin Boșcodeală, la condamnarea la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul “Gloria” se judecă astăzi la Curtea de Apel Brașov. Instanța a stabilit pentru 21 aprilie
21 Apr 2015
de Cristian IONESCU
Liceenii Colegiului „B. P. Hasdeu” sărbătoresc, săptămâna aceasta, într-un mod original, Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor. Evenimentul celebrat la nivelul tuturor țărilor pe data de 23
Cultura   |
21 Apr 2015
de Andrei PITIGOI
Victoria din derby-ul cu FC Puiești a deschis sticlele de șampanie la Râmnicu Sărat. Fotbaliștii râmniceni se văd deja în Liga a III-a, deși mai au un hop de trecut: barajul în dublă manșă pentru divizia „C“. Oficialii Olimpiei
Sport   |
21 Apr 2015
de Silvia HERGHELEGIU
„Buzăul, floare de cântec!” Astfel se intitulează prima culegere de cântece publicată de maestrul Constantin Ungureanu zilele acestea, ce își va avea lansarea oficială în cadrul seriei de evenimente intitulate
Monden   |
21 Apr 2015

Stiri Agerpres

Cotidianul New York Times a câștigat trei premii Pulitzer
Marti, Aprilie 21, 2015 09:17 AM

Cotidianul New York Times a câștigat luni trei premii Pulitzer, cele mai prestigioase recompense americane în domeniul presei. Un alt premiu a fost acordat fotoreporterilor de la St Louis Dispatch pentru felul în care au acoperit mișcările legate de tensiunile rasiale din Ferguson (Missouri), relatează AFP.

Avionul Solar Impulse 2 survolează China în a 6-a etapă a turului său în jurul lumii
Marti, Aprilie 21, 2015 09:06 AM

Avionul Solar Impulse 2, care este propulsat doar cu energie solară, a intrat marți în cea de-a 6-a etapă a călătoriei sale în jurul lumii, în care va survola o bună parte a Chinei, relatează AFP.

Liberland, un posibil nou mic paradis fiscal în Europa de Est ?
Marti, Aprilie 21, 2015 08:46 AM

Un ceh și-a realizat visul și a proclamat un nou stat, Liberland, pe un teren împădurit de 7 km.p. între Serbia și Croația, unde - precizează el - fiscalitatea asupra veniturilor nu va fi obligatorie, relatează AFP.

România a urcat pe locul 7 în clasamentul Fed Cup
Marti, Aprilie 21, 2015 08:45 AM

Echipa feminină de tenis a României a reușit un salt de cinci locuri și a urcat pe poziția a șaptea în clasamentul Fed Cup, după promovarea în Grupa Mondială a competiției.

Evenimente dedicate culturii coreene, la București
Marti, Aprilie 21, 2015 08:42 AM

Ambasada Coreii de Sud în România organizează marți, la București, un seminar dedicat culturii și educației coreene, dar și o proiecție de film, în cadrul unui multiplu eveniment, în contextul în care în 2015 se sărbătoresc 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre România și Republica Coreea.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Apr, 00:57 g
DAN a comentat pentru articolul ,,Gloria“ lui Boșcodeală, pe ultima sută de metri:
Să—i dea Dumnezeu, “cinci ani și—o zi“ ! Îmi mentin părerea,si de trei ori: URA,URA,URA !!
20 Apr, 22:06 referitor la votul romanilor din diaspora
gg a comentat pentru articolul Ce au făcut aleșii buzoienilor în Parlament în urmă cu o săptămână: Deputații Cezar Preda și Erland Cocei, semnatari ai proiectului legii votului prin corespondență:
Cetatenii romani care locuiesc si muncesc in strainatate nu sunt diaspora.Diaspora este constituita din cetatenii care locuiesc in afara unei tari care si-a pierdut independenta iar cetatenii sai au fost alungati sau nevoiti sa paraseasca teritoriul national.Pentru ca toti cetatenii Romanieiei sa voteze este necesar ca votul sa fie obligatoriu si exercitat in tara (cu exceptia celor aflati in misiune in afara granitelor tarii)Votul sa fie dat in localitatea de domiciliu.Este vorba de votul pentru presedinte ,alegeri parlamentare si parlamntul european.Pentru cele locale este chiar o nesimtire sa votezi pentru ceva care nu te intereseaza in niciun caz.
20 Apr, 18:47 Pertinent
Dumitru a comentat pentru articolul De ce nu prea cred în lacrimile doamnelor:
Va multumesc D-le Calin Bostan pentru modul in care reusti si aveti curajul de a aborda cu spirit critic, echidistant aspectele cu tenta penala in care se afla o seama de "fruntasi" ai Buzaului nostru, indiferent de sfera de activitate in care activeaza. Fara adevar este cu neputiinta sa vedem si noi mai multa cinste si respect in Buzau. Ma intreb, cumeste posibil ca D-na Geta Burducea, inspectorul general al invatamantului buzoian, sa permita secretarei arestate in dosarul Bacului din 2013, sa lucreze in invatamant si sa comita ilegalitatile anchetate, in conditiile in care aceeasi persoana fusese anterior condamnata cu suspendare??!!! Domnia sa intelege sa nu ia nici o masura. Invatamantul buzoian seamana astazi cu un "sat fara caini" in care fiecare face ce vrea. De ce? Ce interese are Geta Burducea sa acopere mizeria din invatamantul buzoian? Continua sa se comporte dupa atatia ani de conducere ca si cum nu se intampla nimic grav. Lipsa sa de responsabilitate poate face posibila, binenteles cu binecuvantarea sa, ca inculpatul Harabagiu si ceilalti din gasca lui, sa educe in continuare copii, invatandu-i probabil ca pentru a deveni ceva in aceasta viata, trebuie sa furi, sa iei mita, sa minti, sa abuzezi de toata parghiile pentru a-ti atinge scopurile. Rusine!!!! D-na Burducea trebuie sa raspunda pentru iresponsabilitatea da a nu lua de urgenta masurile care se cuvin cu profesorii care nu au dreptul sa se mai ocupe de educatia copiilor nostri.
Google PageRank Checker