25 de ani
de presa libera
Miercuri, Septembrie 02, 2015 17:45 PM
TOP STIRI
de Cristian IONESCU
Bacalaureat de toamnă la Buzău cu mai mulți absenți decât promovați. Potrivit datelor publicate de Ministerul Educației, dintre cei 1.430 de buzoieni înscriși la cea de a doua
02 Sep 2015
de Călin BOSTAN
Primăria municipiului Buzău se pregătește să achiziționeze patru autotu­risme Dacia Duster, care vor fi folosite de cei doi viceprimari, Fănică Bârlă și Alexandru Dunel
Politic   |
02 Sep 2015
de Silvia HERGHELEGIU
Cea care a dat startul anul trecut filmărilor într-o herghelie a fost Mirela Ursache, artista preferând să-și realizeze și un clip în care și-a testat echilibrul pe cal. Frumoasa cântăreață de muzică
Monden   |
02 Sep 2015
de Cristian IONESCU
Devenit „orașul farmaciilor, al second hand-urilor și al caselor de pariuri“, Buzăul rămâne, în arhive și în amintirea celor mai în vârstă, locul vechilor comercianți din Strada Târgului
Cultura   |
02 Sep 2015

Stiri Agerpres

Ponta a primit o delegație a consorțiului format din ExxonMobil și OMV Petrom
Miercuri, Septembrie 02, 2015 17:43 PM

Premierul Victor Ponta a primit miercuri, la Palatul Victoria, o delegație a consorțiului format din ExxonMobil și OMV Petrom pentru a discuta despre evoluția proiectelor de explorare a resurselor de gaze naturale din Marea Neagră, informează un comunicat al Biroului de presă al Guvernului transmis AGERPRES.

Pasagerii trenurilor Eurostar descriu momentele înfricoșătoare trăite în vagoanele asaltate de refugiați
Miercuri, Septembrie 02, 2015 17:41 PM

Pasagerii mai multor trenuri Eurostar blocate în noaptea de marți spre miercuri la intrarea în partea franceză a tunelului pe sub Canalului Mânecii, din cauza pătrunderii refugiaților pe șine, au ajuns la Londra, unde au povestit presei experiența trăită în orele cât au stat în beznă în vagoanele pe acoperișul cărora s-au urcat refugiații africani, relatează BBC.

REPORTAJ: Călător etern, stabilit în Vama Veche
Miercuri, Septembrie 02, 2015 17:29 PM

Te plimbi prin Vama Veche. Și e ciudat că te întrebi dacă e încă vechea Vamă sau nu, că te întrebi dacă oamenii de aici sunt chiar altfel sau e doar un sport pe care îl practică în concediu și dacă e cu adevărat un loc care ascunde povești și comori. De orice fel. Pornisem în căutarea răspunsurilor și l-am întâlnit pe el. Un domn aparent dezordonat, dar pe chipul căruia se citea faptul că e un soi de Lup de Mare. Sau de Vamă. Căpitanul recita. Și o făcea bine. Avea o istorie de povestit iar eu aveam una de ascultat.

Cea de-a șasea ediție a Festivalului AeroNautic Show, sâmbătă, în zona Lacul Morii
Miercuri, Septembrie 02, 2015 17:26 PM

Cea de-a șasea ediție a Festivalului AeroNautic Show va avea loc sâmbătă, în zona Lacul Morii, potrivit unui comunicat al Primăriei sectorului 6.

Rugby: Frunza de ferigă de pe echipamentul All Blacks, pe 3 din variantele noului drapel al Noii Zeelande
Miercuri, Septembrie 02, 2015 17:23 PM

Frunza de ferigă, emblema echipei de rugby All Blacks, este prezentă pe 3 dintre cele 4 proiecte ale noului drapel național al Noii Zeelande, dezvăluite în aceste zile, în perspectiva unui viitor referendum având drept temă adoptarea unui nou simbol național.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
02 Sep, 16:57 Politica-dama de moravuri usoare
ticarica08yahoo.com a comentat pentru articolul Dama de moravuri ușoare din Buzău:
Mai viespe-par , cum dracu de memorezi numai nume de Psd-isti,ceilalti ,ai tai ,te doare botu" sa-i enumeri ?Sunt multi !
02 Sep, 15:20 Genovel
aliac a comentat pentru articolul Ne-a scris Genovel / „Le sunt recunoscător ambilor scriitori Constantin Marafet și Marian Ilie“:
Cine este Constantin Marafet???????, oare electricianul........
02 Sep, 10:16 Swinging sau prostitutie politica?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Dama de moravuri ușoare din Buzău:
Din pacate,politica nu este doar "o dama de moravuri usoare",Caline.Si nu doar "swinger-ita".Cu swingerii si "swinging-ul politic"ar fi cum ar fi,fiindca pana la urma ,adevaratii swingeri o fac doar pentru nebunia si placerea lor.La noi,in politica e vorba de PROSTITUTIE POLITICA.care se face pe bani.Pe bani publici,pe banii si spinarea noastra.Iar "pestii politici "cum sunt acesti Victor si Adrian mocanu,Ion vasile,Constantin Boscodeala,Ghiveciu,Bagiu si ceilalti, sunt si niste mafioti nemernici,fara scrupule si fara Dumnezeu.Si ei sunt doar din astia "de cartier",fiindca aia mari stim cu totii unde se afla:la Cotroceni,la Palatul Victoria,in justitie,in servicii,in ministere si alte structuri ce "apara democratia si respectarea legilor"."Apara democratia lor" de noi,de romanii fraieri, si lasi,de noi ,acest "stupid people" aflat in amortire si nepasare.Iar acest fenomen nenorocit al puternicei deprecieri morale si materiale ,probabil ca se va accentua mai puternic si accelerat intr-un timp foarte scurt din cauza unor cauze pe care le stie toata lumea:lipsa crasa de cultura si educatie,somaj,alienare sociala,degradare morala si materiala,lipsa de responsabilitate si discernamant,........Iar unul dintre "microbii" care au infectat toate aspectele vietii economico-sociale este POLITICA.Cu reprezentantii ei de genul acestor "bacterii" ca Victor si Adrian Mocanu,Ion Vasile,Bagiu,Boscodeala,Ghiveciu,etc.Ca sa ne referim doar la cei care afecteaza grav arealul politic din zona Buzaului.
Google PageRank Checker