26 de ani
de presa libera
Sambata, Aprilie 30, 2016 10:11 AM
paste1
TOP STIRI
de Călin BOSTAN
,,Meseria? Primar. Aşa ar putea răspunde într-un glas câţiva edili din România care se află de zeci de ani în fruntea unor comune şi care şi-au depus candidatura pentru noi mandate începând cu scrutinul din 5 iunie. Cel mai longeviv primar din ţară este
Politic   |
29 Apr 2016
de Andrei PITIGOI
Un puşti buzoian va însoţi echipa naţională de fotbal la Campionatul European din Franţa. Marius are doar zece ani, provine dintr-o familie cu condiţii precare şi a fost ales din sute de copii din toată ţara. Micuţul, originar din comuna Stâlpu
Sport   |
29 Apr 2016
de Silvia HERGHELEGIU
Dacă de Paști cu toții suntem agrenați în pregătiri festive, vizite, decorări și meniuri copioase, după aceste zile de sărbătoare reîncep evenimentele muzicale. Primul care va sosi la Buzău este hip-hop-erul El Nino, care lansează
Monden   |
29 Apr 2016
de Cristian IONESCU
Expoziţie în Săptămâna Mare pe simezele Galeriilor de Artă. Aflată la prima sa personală, artista Ana-Maria Bogleş este profesoară la Liceul de Arte şi membru stagiar al filialei buzoiene a Uniunii Artiştilor Plastici din România
Cultura   |
29 Apr 2016

Stiri Agerpres

Cardinalul Lucian: Noaptea Învierii marchează trecerea de la moarte la viață
Sambata, Aprilie 30, 2016 10:05 AM

Noaptea Învierii marchează trecerea de la moarte la viață a Fiului lui Dumnezeu și a noastră împreună cu El, afirmă cardinalul Lucian, arhiepiscop major al Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică, în Pastorala transmisă clerului și credincioșilor la sărbătoarea Sfintelor Paști.

Patriarhul Daniel: Sfintele Paști - cea mai mare sărbătoare a Bisericii
Sambata, Aprilie 30, 2016 09:57 AM

Sfintele Paști reprezintă cea mai mare sărbătoare a Bisericii, care dă sens vieții omului credincios, transmite Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, în Pastorala la Învierea Domnului.

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 30 aprilie
Sambata, Aprilie 30, 2016 05:30 AM

Serbia/alegeri: Partide din opoziție contestă numărarea voturilor
Sambata, Aprilie 30, 2016 05:01 AM

Mai multe grupări sârbe din opoziție au acuzat vineri nereguli în numărarea voturilor la alegerile legislative din 24 aprilie care, în opinia lor, privează o listă a extremei dreapta să intre în parlament, scrie AFP.

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 30 aprilie
Sambata, Aprilie 30, 2016 05:00 AM

Este a 121-a zi a anului 2016. Au mai rămas 245 de zile până la sfârșitul anului bisect.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
29 Apr, 21:38 ALO ALO
UN OM NEUTRU a comentat pentru articolul Caracatiţa de la Direcţia Economică a Primăriei Buzău naşte pui vii/Cum au dispărut banii încasaţi pe amenzi şi impozite la Primăria Topliceni:
Nu stiu ce este in capul unor candidati la primaria comunei topliceni. Sau inscris peste 6 candidati care mai de care cu 8 clase si foarte rar cu liceul terminat . Nu au condus niciodata un grup de oameni nu a luat nici odata o decizie pro sau contra pentru a influenta in bine sau rau viata celor de sub ei,dar totusi ei vor sa fie in fruntea comunei. Dl candidati pe raza comunei sunt NNNNNN persoane culte, calculate , inteligente, profesori, medici , ingineri , costructori , dar si oameni de rind cu caracter cu personalitate care nu fac politica dar traiesc in comunitate.CUM SA DISCUTI CU ACESTIA SI SA EI DECIZII CIND TU CANDIDAT ABIA AI TERMINAT 8 CLASE SAU LICEUL LA SERAL ORI O FACULTATE LA PRIVAT CIND TOATA VIATA TA AI CONDUS TRACTOARE SAU BULDOZERE ORI AI FACUT INJECTII LA GAINI . DE ACEEA DOMNILOR TIMP DE 12 ANI NU IA DUS CAPU LLA O IDEE BUNA DE IMPLEMENTAT PENTRU COMUNITATE. SI AICI MA REFER LA TOTI CEI CE CARE TRECUT PE LA PRIMARIE CA PRIMARI SAU VICEPRIMARI.DESTEPTAREA OAMENI BUNI ACUM ANALIZATI CU CINE VOTATI SI CUI II DATI CREDIT DACA VA GINDITI LA VIITOR SI LA SCHIMBARI IN BINE PE RAZA COMUNEI. PRIMARII CARE AU FOST SAU CREZUT STAPINII VOSTRII SI CA VOI SUNTETI IN SLUJBA LOR SI NU INVERS. DORITI ACEASII SITUTIE VOTATII TOT PE CEI CARE AU FOST. LUPUL ISI SCHIMBA PARUL DAR NARAVUL BA .DVS DECIDETI.
29 Apr, 20:43 DESTEPTAREA
UN FOST PSD a comentat pentru articolul Caracatiţa de la Direcţia Economică a Primăriei Buzău naşte pui vii/Cum au dispărut banii încasaţi pe amenzi şi impozite la Primăria Topliceni:
DL Dobre ati inceput sa dati BERE SI MICI la barul lui Oancea Titi , ca sa va voteze cei fara de capatai. Acestia sunt votantii care tiau mai ramas si pe care ii poti pacalii cu minciunele si promisiunile tale .Noi stiam ca Oancea Titi era PSD ist infocat si este chiar consilier al psd, dar acum vedem ca te sustine chiar daca esti de la Alde. HALAL POLITICA HALAL OAMENI , CIOLANUL ESTE LA PUTERE, SI INTERESUL DE GRUP CA DE OBICEI DIN 1990 PINA IN PREZENT.OAMENI VOTATI IN CONTINUARE PE ACEST INDIVID CARE VA MINTIT SI NU A FACUT IN COMUNA NIMIC, NIMIC PENTRU OAMENI CI NUMAI PENTRU EL TIMP DE 12 ANI. DACA IN 12 ANI NU A FACUT NIMIC CE POATE SA FACA IN 4 ANI. NU VEDETI CA PROFITA DE NAIVITATEA DUMNEAVOASTRA CA ESTE NESIMTIT SI VA CERSESTE MEREU VOTUL. DE DOUA ORI A PIERDUT DAR INSISTA IN CONTINUARE POATE POATE.
29 Apr, 19:01 nu e bine deloc
Biban a comentat pentru articolul Noi candidați în cursa pentru șefia Inspectoratului Școlar Județean:
Dacă se vor desfiița isj-urile va fi mai rău,va fi o competiție între primar și director pentru că oamenii din primării vor organiza concursurui vor primi pe cine vor ei,vom cădea din lac în fântână,ideal ar fi să se conducă de la București toată țara dar sunt vise.Acum va ieși cine trebuie...părerea mea.
Google PageRank Checker