25 de ani
de presa libera
Luni, Iulie 06, 2015 03:53 AM
TOP STIRI
de Marin IFRIM

Vești triste pentru partea penală, cea a „suspiciunilor rezonabile“ a Parlamentului: Guvernul a aprobat suplimen­tarea cu 50 procurori a Direcției Naționale Antico­rup­ție.

Opinii   |
06 Jul 2015

Între localitățile mai puțin cunoscute de pe Valea Bu­zăului se numără și Muscelul Cărămănesc. Pe lângă acesta, exista Muscelul Țigan sau Bonci sau Marinești de la Rușavățu-Viperești și Mus­celul de la Pleșcoi-Berca, dacă o luăm în jos spre Buzău.

Cultura   |
06 Jul 2015
de Andrei PITIGOI

Cea mai bună sportivă a județului Buzău, Roxana Istrate, va participa, luna aceas­ta, la Jocurile Universitare de Vară din Coreea de Sud. Buzoianca face parte din lotul „tricolor” care va reprezenta România în Asia.

Sport   |
06 Jul 2015
de Cristian IONESCU

Biblioteca Județeană „V. Voiculescu” Buzău organi­zea­ză, în perioada 6 iulie - 28 august 2015, a cincea ediție a Ludotecii din grădină, un spațiu de joacă și de petrecere a timpului liber dedicat copiilor de sub 14 ani amenajat în grădina din vecinătatea bibli­otecii.

Cultura   |
06 Jul 2015

Stiri Agerpres

Liberalii și socialiștii din PE cer reluarea negocierilor cu Tsipras, dar și responsabilitate din partea acestuia
Luni, Iulie 06, 2015 03:18 AM

Liderii grupurilor social-democrat și liberal din Parlamentul European (PE) s-au declarat duminică seară favorabili reluării negocierilor pentru încheierea unui acord de asistență financiară cu guvernul de la Atena, după ce greci au respins prin referendum ultimele propuneri pentru un astfel de acord, dar au cerut în același timp mai multă responsabilitate și din partea executivului grec, transmite agenția EFE.

Grecia/referendum: 61,31% pentru 'Nu' - rezultate aproape definitive
Luni, Iulie 06, 2015 02:30 AM

După numărarea a 95% din buletinele de vot la referendumul convocat de premierul grec Alexis Tsipras pentru ca populația să se pronunțe asupra propunerilor creditorilor internaționali, rezultatele arată un procent de 61,31% din voturi pentru 'Nu', împotriva acestor propuneri, pentru 'Da' votând numai 38,69 %, transmite AFP citând Ministerul grec de Interne.

CE 'respectă' rezultatul referendumului grec; Tusk a convocat un summit; Schulz cere ajutoare umanitare pentru Grecia
Luni, Iulie 06, 2015 02:03 AM

După ce grecii au respins prin referendum acordul propus de creditorii internaționali, președintele Consiliului European, Donald Tusk, a convocat un summit extraordinar al zonei euro pentru marți, 7 iulie, la ora 16:00 GMT, transmit agențiile AFP și EFE.

Tsipras: Referendumul din Grecia a dat guvernului de la Atena 'forță de negociere' și a dovedit că 'democrația nu poate fi șantajată'
Luni, Iulie 06, 2015 00:55 AM

Opțiunea pentru un 'Nu', împotriva propunerilor creditorilor internaționali, nu înseamnă o 'ruptură de Europa', ci o 'consolidare a puterii noastre de negociere' cu acești creditori, a spus premierul grec Alexis Tsipras într-un mesaj televizat, după anunțarea rezultatelor parțiale ale referendumului convocat de el pentru ca populația să se pronunțe asupra acestor propuneri, transmit agențiile AFP și EFE.

Grecia: Antonis Samaras a demisionat de la conducerea partidului Noua Democrație
Luni, Iulie 06, 2015 00:26 AM

Fostul premier conservator grec, Antonis Samaras, și-a anunțat demisia de la conducerea Partidului Noua Democrație, decizie luată după victoria taberei 'Nu' (cea împotriva acordului propus de creditorii internaționali) la referendumul convocat de premierul Alexis Tsipras, transmite agenția EFE.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
05 Jul, 16:08 Bigiu
Inzadar a comentat pentru articolul A împărțit cu Scutaru șpaga de la Bîgiu / Prim-vicepreședintele liberal Dan Motreanu, mită de la Buzău pentru campania PNL din 2008:
La Berca au ajuns o mare parte din bani.Nu vrea nimeni sa investigheze.S-au dat in sacosa miliarde vechi.Vezi banii dati in chibrite,depozitul de vin la sticla de la Satuc,cumpararea unor membrii din sectiile de votare,fluturasii aruncati din masina,etc.Se cunosc,dar se tace complice.Halal democratie.
05 Jul, 16:05 ion
acesti analfabeti ne a condus... a comentat pentru articolul A împărțit cu Scutaru șpaga de la Bîgiu / Prim-vicepreședintele liberal Dan Motreanu, mită de la Buzău pentru campania PNL din 2008:
de la
05 Jul, 00:14 concurs
adrian a comentat pentru articolul Geta Burducea și Ionela Voicu, o nouă rundă la sediul Ministerului Educației?:
Sunt un cadru didactic dintr-o comuna de la tara si nu inteleg de ce atata ''misto'' si rautati la adresa dnei si dlui Voicu ? pe dna Voicu nu o cunosc personal ,dar se pare ca a confirmat la primul concurs si merita sa conduca ISJ Buzau ,sau cel putin ca este mai buna ca dna Geta ... Pe dl Voicu l-am cunoscut personal si va spun cu toata sinceritatea ca este un om cu suflet mare , un om de toata omenia care a adus un suflu nou in com. Cislau de cand este in politica . A strans in jurul dansului o echipa formata din oameni de calitate si demni de toata lauda ,pt a se lupta cu sistemul ''rosu'' de acolo care este de mult depasit [ expirat ] de ceea ce se doreste in zilele noastre...[ educatie, bunastare, etc...]. Deci ,in concluzie nu este corect sa arunci cu noroi in oameni care fac cinste comumitatilor in care traim ! Vreau sa inchei prin ai transmite dnei Voicu mult, mult succes la concursul ce va urma !
Google PageRank Checker