25 de ani
de presa libera
Friday, February 27,2015, 09:27 AM
TOP STIRI
de Ada STEFAN
Deja 25 ani... Când directorul ziarului, Călin Bostan, mi-a telefonat zilele trecute pentru a-mi vorbi de numărul aniversar de astăzi, brusc, am fost animată de sentimente contradictorii.
  |
27 Feb 2015
de Călin BOSTAN
OPINIA, 25 de ani. 25 de ani de presă liberă la Buzău. O jumătate de viață de om.
  |
26 Feb 2015
de opinia
La mulți ani, OPINIA! Tu și echipa ta sunteți brandul buzoian de presă care face diferența prin profesionalism
Politic   |
26 Feb 2015
de opinia
Cu ocazia sărbătoririi a 25 de ani de la înființarea cotidianului OPINIA, doresc să vă felicit pentru întreaga activitate jurnalistică pusă în sluj­ba dezideratului de informare corectă a opiniei publice.
Politic   |
26 Feb 2015
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Feb, 07:59 aniversare
marcela chirita a comentat pentru articolul O moștenire jurnalistică respectată:
La mulţi ani, Opinia! Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică lui Corneliu Ştefan, iar noi să-i perpetuăm amintirea. Pentru jurnaliştii de azi şi pentru cei ce vor veni, sănătate, discernământ şi obiectivitate când prezintă informaţiile, iar nevoile materiale să nu le încovoaie spatele.
27 Feb, 07:05 corneliordache2@gmail.com
DAN a comentat pentru articolul Ce l-a făcut, de fapt, pe Sebastian Radu să renunțe cu tam-tam la funcția de viceprimar?:
Ma steptam la demisia primarului Boscodeala, sau la dmisia in bloc a consilierilor PSD. Demisia viceprimarului, nu reprezinta un act de "curaj si demnitate",deoarece dumnealui cunostea de la incept,felu lin care se sifonau si vaporizau BANII PUBLICI prin societatile"de casa" ale primaroiei.(URBIS, RAM, PRESCOM, COMPANIA de APA, GLORIA, SALA SPORTURILOR) Demisia lui seamana mai de graba, cu fuga de raspundere si responsabilitate, intr-un moment in care fraudele , furtul si deturnarile de bani publici ,ies la iveala ,in plin scandal politic. Probabil ca ii este teama,tocmai acum ca va fi tras la raspundere deoarece din urma vin DOSARELE grele.Sa vedem de acum,.pe cine a "sponsoririzat" primaria ,ani la rand cu bani ,si in buzunarele cui au intrat acesti bani. Domnul viceprimar cu siguranta ca stie si ce sume sau alocat pentru "mai nimic" in ultimii doi ani. Cand corabia se scufunda se "salveaza" cine poate !
27 Feb, 01:23 Opinia lui G Scutaru
MACUL ROSU a comentat pentru articolul Demonstraţii de paraşutism şi acrobaţie aeriană la Memorialul Grigore Baştan:
Ca om care l-am votat pe Klaus imi este rusiine ca acest Scutaru a ajuns consilier prezidential. Ar fi trebuit sa isi dea demisia ca el a fost cel care l-a sprijinit tot timpul pe Bigiu. Oare el nu isi asuma responsabilitatea pt faptele lui Bigiu. Rusiiiiine!
Google PageRank Checker