25 de ani
de presa libera
Vineri, Octombrie 09, 2015 00:52 AM
TOP STIRI
de Călin BOSTAN

Își închipuia cineva că, în România, o afacere de genul „paparazzo“, având la dispoziție un ziar și, eventual, un studiou de producție TV pentru emisiuni de genul tabloid, este folosită doar pentru a face bani din vân­zări și din rating?

Opinii   |
09 Oct 2015
de Andrei PITIGOI

Gloria a fost mai tare ca Oțelul în partida de miercuri disputată pe stadionul din Crâng.

Sport   |
09 Oct 2015
de Cristian IONESCU

Un număr de 14 elevi ai Liceului de Artă „Margareta Sterian“ au sărbătorit Ziua Internațională a Educației în Polonia.

09 Oct 2015

RER Ecologic Service Buzău a început un nou tur al școlilor din municipiu, conti­nuând, astfel, proiectul de edu­care a elevilor în spiritul eco­lo­gist „Sacul galben în casa mea!“.

09 Oct 2015

Stiri Agerpres

Preliminariile EURO 2016: România - Finlanda 1-1
Joi, Octombrie 08, 2015 23:36 PM

Naționala de fotbal a României a terminat la egalitate cu formația Finlandei, scor 1-1 (0-0), joi seara, pe Arena Națională din București, în Grupa F a preliminariilor EURO 2016.

Rusia dezminte că în Iran au căzut patru rachete având ca țintă Siria (Ministerul Apărării)
Joi, Octombrie 08, 2015 23:17 PM

Armata rusă a dezmințit joi că în Iran au căzut patru rachete de croazieră lansate miercuri spre Siria de pe Marea Caspică, după cum a afirmat un oficial american, scrie AFP.

Nicolaescu (ELCEN): Dacă Primăria Capitalei nu ne dă câteva sute de milioane, noi nu putem intra în iarnă
Joi, Octombrie 08, 2015 22:32 PM

Directorul general al ELCEN, Marcel Nicolaescu, a atras atenția joi că instituția pe care o reprezintă nu poate "intra în iarnă" dacă nu primește bani de la Primăria Capitalei.

Primarul Romei demisionează din cauza unor note de plată nejustificate
Joi, Octombrie 08, 2015 21:49 PM

Primarul Romei, Ignazio Marino, implicat într-un scandal legat de note de plată nejustificate și aflat în centrul atenției presei italiene de mai multe săptămâni, și-a prezentat joi demisia într-un mesaj adresat locuitorilor capitalei țării, transmite AFP.

UPDATE Handbal feminin: România - Lituania 29-20, în preliminariile Campionatului European 2016
Joi, Octombrie 08, 2015 21:37 PM

Naționala feminină de handbal a României a învins formația Lituaniei cu scorul de 29-20 (16-10), joi seara, în Sala Sporturilor ''Traian'' din Râmnicu Vâlcea, într-un meci din Grupa a 2-a a preliminariilor Campionatului European din 2016.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
08 Oct, 09:52 Vom apela, dar......
locatar a comentat pentru articolul Tu știi cine este POLIȚISTUL TĂU DE PROXIMITATE?:
Buna initiativa Opiniei de a-i prezenta pe sefii de proximitate pe zone(inclusiv nr. de telefon), cat si cateva dintre ATRIBUTIILE lor. Dar aici e marea problema, ca prea rar sau chiar deloc nu sunt vazuti prin zonele respective....."să își petreacă mare parte a programului de lucru pe teren, în cartierul pe care îl au în grijă, pentru a cunoaște popu­lația, obiceiurile specifice zonei, locatarii, zonele cu grad de risc și, nu în ultimul rând..." Mai ales dupa amiaza, la orele inserarii..... Eu ma refer la zona Micro 14 când diferite gasti de tineri, elevi care nu sunt preocupati de rezolvarea temelor scolare, tulbura linistea din jurul unor blocuri....
07 Oct, 20:18 Felicitari
"securistul" FIR a comentat pentru articolul Marin Ifrim, lansare de carte la Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman“:
Faptul, ca TC, face acesta incursiune in "Datoriile Morale" ale optzecistului, nu-l face mai intelligent, ci doar un pupin, a celui care la lansat . Marin , ramane un REBEL, al intunecatului deceniu. Ma bucur, ca dupa indelungi cautari si-a regasit linistea. Orasul celor o m... , ramane deschis ,,,, cuvintelor si chiar al Legii Talionului. Viata merge mai departe, cu tine , cu mine , cu noi toti Locul in ILR, nu-ti il ia nimeni. Cu aceiasi prietenie Fir
07 Oct, 14:43 NOTORIETATEA OPINCILOR ROMANESTI
Ion a comentat pentru articolul Copiii romi din Brădeanu învață meșteșugul confecționării opincilor cu ajutorul Muzeului Județean:
Incaltamintea care nu doare, sau cum este ea cunoscuta sub denumirea de opinca, a facut multe valuri. Nu vreau sa ma refer la cea mai inalta pozitie ocupata de opinca romaneasca asezata cu mare grija pe cladirea unui Parlament al unui stat din Europa, care se crede democrat. La vremea respectiva acel stat era condus de o dictatura, iar romanii, la vremea aceea, cred ca au dat o lectie de patriotism, demnitate nationala si democratie foarte buna. Eu doresc sa ma refer la ce performante a ajuns romanul, conjudeteanul nostru, Dumitru Dan. Purtând renumitele opinci "hand made" a reusit ocolul lumii. Este laudabila initiativa Muzeului Judetean Buzau in memoria "ambasadorului Dumitru Dan". Este, de asemenea, laudabila ambitia, daruirea, preocuparea si implicarea dnei prof. Doina Musat in acest frumos proiect, care, pe langa faptul ca este un omagiu adus "globtroateru-lui D Dan", face si o lectie de educatie copiilor implicati in acest proces de instruire. Felicitari dnei Musat si tututor celor implicati in acest proiect.
Google PageRank Checker