25 de ani
de presa libera
Vineri, August 28, 2015 09:59 AM
TOP STIRI
de Andrei PITIGOI
Echipa locală de rugby, Stejarul Buzău, este singurul club sportiv din Buzău cu finanțare într-o proporție însemnată din mediul privat. Vasile Niță, președintele echipei din Parcul Tineretului
Sport   |
28 Aug 2015
de Marin IFRIM

Din punctul meu de ve­de­re, o constantă, în rele, a tuturor guvernelor din ultimul sfert de secol, o reprezintă sutele sau poate miile (?) de Ordonanțe promovate în toți acești ani postdecembriști.

Opinii   |
28 Aug 2015

Societatea comercială Do­me­niile Zorești poate fi considerată un exemplu de bună practică atât în atragerea de fonduri europene, cât și de folosire eficientă a acestora, totul combinat cu o politică bine orientată de investiții.

28 Aug 2015
de Andrei PITIGOI

Așteptarea a mii de microbiști și sute de fotbaliști de „weekend“ a luat sfârșit.

Sport   |
28 Aug 2015

Stiri Agerpres

Grecia: Syriza ar obține 23% din voturi la alegerile anticipate din septembrie (sondaj)
Vineri, August 28, 2015 09:49 AM

Partidul Syriza, al premierului demisionar grec Alexis Tsipras, se situează pe prima poziție în preferințele electoratului în perspectiva alegerilor anticipate din septembrie, fiind urmat de formațiunea conservatoare Noua Democrație, relevă un sondaj de opinie realizat de agenția ProRata, transmite vineri Reuters.

DNA: Mihaela Udrea, director în Ministerul Sănătății, reținută pentru luare de mită
Vineri, August 28, 2015 09:36 AM

Procurorii DNA au reținut-o vineri pe Mihaela Ela Udrea, șefa Direcției Politica Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din cadrul Ministerului Sănătății, pentru șase infracțiuni de luare de mită, dintre care două în formă continuată.

Leo Messi desemnat cel mai bun jucător din competițiile UEFA în sezonul trecut
Vineri, August 28, 2015 09:35 AM

Atacantul argentinian Lionel Messi, de la FC Barcelona, a fost desemnat, joi seara, la Monaco, cel mai bun jucător din cadrul competițiilor organizate de Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) în sezonul 2014-2015, trofeu pentru care au mai concurat Cristiano Ronaldo (Real Madrid) și Luis Suarez (FC Barcelona).

Herbert și Jaziri, surprizele din sferturile turneului ATP de la Winston-Salem
Vineri, August 28, 2015 09:28 AM

Tenismanul francez Pierre-Hugues Herbert, venit din calificări, și tunisianul Malek Jaziri au obținut victorii surprinzătoare, joi, în sferturile de finală ale turneului ATP de laWinston-Salem (Carolina de Nord), dotat cu premii totale de 616.210 dolari.

Tenis: Lesia Țurenko, neașteptata semifinalistă a turneului de la New Haven (WTA)
Vineri, August 28, 2015 09:26 AM

Jucătoarea ucraineană de tenis Lesia Țurenko s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la New Haven (Connecticut/SUA), dotat cu premii totale de 689.063 dolari, joi, după ce a învins-o în sferturi pe Karolina Pliskova (Cehia/N.5), cu 6-2, 6-2.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Aug, 09:12 Tescaru castiga mai mult decat Iohanis
Buzoianu a comentat pentru articolul Un manager de două miliarde anual / Directorul Companiei de Apă, Ionel Tescaru, salariu lunar de peste 170 milioane lei, răsplată pentru apa cu noroi livrată buzoienilor:
Directorul Companiei de Apa Buzau, Ionel Tescaru, este si Seful sucursalei Transfond Buzau, este si in consiliul de administratie al RAM Buzau dar si cenzor la S.C. TRANS-BUS S.A. Buzau (ales in anul 2010 de catre CLM Buzau la propunerea preagenerosului primar Ctin. Boscodeala, functie care nu este trecuta in declaratia de avere – avand o indemnizatie necunoscuta). Salariul anual ca Sef sucursala TRANSFOND Buzau este de 95.626 lei RON, indemnizatia anuala de membru in C.A. al RAM este de 15.537 iar declaratia este incompleta deoarece nu a dorit sa mentioneze ca este si censor la S.C. TRANS-BUS S.A. Buzau, necunoscandu-se nici valoarea acesteia. Buzoienii se intreaba si de ce ii trebuia hotel ? ca sa nu mai mearga pana la Popasul Merei ! unde..... Lista cu soti si sotii este incomplete, mai sunt si sotii Ceausel, probabil si altii ! Intrebarea care se pune : cand o sa inceapa Tescaru sa scrie mult, asa cum spunea Cezar Preda
28 Aug, 07:34 incredibilj
andreea a comentat pentru articolul Un manager de două miliarde anual / Directorul Companiei de Apă, Ionel Tescaru, salariu lunar de peste 170 milioane lei, răsplată pentru apa cu noroi livrată buzoienilor:
Eu am un salariu de 850 lei bani in mana si cand am vazut aici ce salarii au astia am ramas muta de uimire ,si au facut salariile din banii nostrii,,,,,sefii de la compania de apa sunt niste nesimtiti,,,
28 Aug, 07:24 nuni
ionut a comentat pentru articolul Cezar Preda: „Degeaba stai 20 de ani în politică dacă orașul pe care îl conduci este varză”:
Diferenta dintre preda si boscodeala este ca boscodeala are 3 dosare penale si preda nici unul
Google PageRank Checker