26 de ani
de presa libera
Duminica, Mai 29, 2016 16:19 PM
Toma

TOP STIRI
O mare realizare a primă­riei este menținerea fur­ni­zării apei potabile către populație și către societăți comer­ciale la pre­țul de 2,50 lei/mc, prin înfiin­țarea societății APAPRIMA BERCA, în comparație cu pre­țul practicat de Compania de Apă Buzău
Politic   |
27 May 2016
Comuna Glodeanu Sărat se află la mai puțin de 70 kilometri de București, iar teritorul comunei este străbătut de două artere importante: șoseaua cu patru benzi E 85,care leagă Capitala de Moldova, și drumul județean
Politic   |
27 May 2016
Realitatea demonstrează că starea de criză a mediului este în creștere. Ni se încalcă dreptul la un mediu sănătos, iar despre prejudiciu ecologic nici nu poate fi vorba. Care este situația, în fapt, la nivelul municipiului Buzău
Politic   |
27 May 2016
Bogdan Hudițoiu, candidat pe lista de consilieri municipali PSD, face parte din categoria tinerilor de excepție. A luat viața în piept la 16 ani, nu a făcut mofturi vizavi de munca pe care o prestează, a absolvit Școala Națională de Studii Politice
Politic   |
27 May 2016

Stiri Agerpres

GALERIE FOTO Peste 3.000 de copii și însoțitori au vizitat Camera Deputaților în cadrul evenimentului "Porți deschise"
Duminica, Mai 29, 2016 16:07 PM

Peste 3.000 de copii de diverse vârste din București și din țară și însoțitori ai acestora au făcut duminică un tur al Camerei Deputaților în cadrul celei de-a șaptea ediții a evenimentului "Porți deschise pentru copii".

Nazare: La Sectorul 1, PSD a încălcat legea prin desemnarea a trei reprezentanți în secțiile de votare
Duminica, Mai 29, 2016 15:33 PM

Candidatul PNL la Sectorul 1, Alexandru Nazare, afirmă că la nivelul Biroului Electoral de Sector PSD a încălcat legea desemnând trei reprezentanți în secțiile de votare, "unul PSD, unul PSD+UNPR și unul UNPR", și cere BEM, BEC și AEP să se sesizeze cu privire la această situație, despre care spune că ar putea "vicia" rezultatul alegerilor din 5 iunie.

Băsescu: Mulți români nu știu când sunt alegerile locale; televiziunea publică să facă ample dezbateri
Duminica, Mai 29, 2016 15:28 PM

Președintele PMP, Traian Băsescu, este de părere că actuala campanie electorală pentru alegerile locale din 5 iunie nu a fost una vizibilă în spațiul public și cere Autorității Electorale Permanente să dispună, în ultimele zile de campanie, ca televiziunea publică să facă programe consistente dedicate scrutinului.

Ministrul Finanțelor: În primele 4 luni avem un prejudiciu identificat din evaziune fiscală de 2,9 miliarde lei
Duminica, Mai 29, 2016 15:24 PM

Prejudiciul identificat din evaziune fiscală se ridică, în primele patru luni ale acestui an, la 2,9 miliarde lei, pierderea fiscală fiind diminuată cu 569 milioane lei, potrivit datelor prezentate duminică de ministrul Finanțelor, Anca Dragu, la Digi 24.

Avion EgyptAir prăbușit: Cutiile negre nu vor putea fi recuperate mai devreme de 12 zile (surse)
Duminica, Mai 29, 2016 15:22 PM

Cutiile negre ale zborului Paris-Cairo al companiei EgyptAir care s-a prăbușit în Marea Mediterană cu 66 de persoane la bord nu vor putea fi recuperate mai devreme de 12 zile, timpul necesar pentru ca o navă specializată să ajungă la fața locului, au declarat duminică surse apropiate anchetei pentru AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
29 May, 15:05 Nesimtire
Parinte revoltat a comentat pentru articolul Harabagiu, acceptat de Inspectoratul Școlar la salariul de merit de frica unui proces:
Mergeti la SAPOCA unde invatatoarea directoare face ce vrea.Nu-si face orele ci o lasa pe femeia de serviciu cu elevii sau alti profesori din gasca ei.Nici orele de romana nu se fac. Copiii fug de ea la Buzau.Aceasta dictatoare, pusa politic de invatatorul primar si gasca ei a distrus invatamintul din scoala cu activitațile extrascoalare.Se crede stat in stat si cheama elevii la scoala ba la 8 ba la 9 ba la10.Elevii de la clasa ei sunt bulversati.A desfiintat scoala de la Sapoca si a mutat copiii la Matesti pt a justifica construirea localului de scoala facut fara a avea efective de elevi.INSPECTORATUL CAND FACE DREPTATE?Cadrele didactice nu au nimic de zis?Nimeni nu mai are constiinta?RUSINE PROFESORI! UNDE E DEMNITATEA VOASTRA?
29 May, 14:13 sall
muie psd a comentat pentru articolul Percheziții acasă la primarul demis, de la Gherăseni, Stroe Sava:
te alegem pe tine lazare ! tot ce se intampla lui sava e doar mana lui neagu georgica ,moise romeo si tinta marian ! o sa vina iar tinta o sa bage de exemplu gaze ne ia o gramada de bani cum a facut cu apa si cand se apropie alegerile o sa bage moca !
29 May, 12:11 Alegeri locale 2016
VOINESCU Constantin a comentat pentru articolul Comuna Gura Teghii, bună de plată în următorii 14 ani pentru matrapazlâcurile cu fonduri europene:
De ce nu vine domnul primar cu o luare de poziție pe acest subiect ,doar suntem in campanie electorală .
Google PageRank Checker