26 de ani
de presa libera
Joi, Septembrie 29, 2016 04:32 AM
TOP STIRI
Una caldă, alta rece pentru Spitalul Județean de Urgență Buzău. După o perioadă în care concursurile organizate de cea mai mare unitate spitalicească din județ pentru posturile destinate personalului de specialitate
29 Sep 2016
de Vali MARINESCU
O vorbă din popor spune că orice lege din țara noastră e făcută pentru a fi încălcată. Așa se întâmplă și cu legea antifumat. Intrat în vigoare de jumătate de an, actul normativ este încălcat „la vedere“ în multe baruri din Buzău
29 Sep 2016
de Bogdan NICHITOAIA
Reușită pentru Clubul de tenis Magic Shot SP Buzău la turneul FRT „Memorialul Florența Mihai“, desfășurat la Iași în perioada 24-27 septembrie. Buzoianul de opt ani Anton Constantin a ocupat locul II în cadrul primei ediții
Sport   |
29 Sep 2016
de Silvia HERGHELEGIU
Este o voce extrem de cunoscută și apreciată în Buzău. Din păcate, șansa pentru show-urile în care vedetele antrenează „vocile” pentru cel mai mare premiu nu i-a surâs anul acesta, deși buzoianul, membru al trupei Blue Motors
Monden   |
29 Sep 2016

Stiri Agerpres

Suedia va restabili serviciul militar obligatoriu, suprimat în 2010
Joi, Septembrie 29, 2016 04:25 AM

Suedia a anunțat miercuri că va restabili serviciul militar obligatoriu începând cu 2018, după ce suprimarea lui, în 2010, a complicat recrutările în armată, în condițiile în care această țară vrea să fie mai bine pregătită pentru a se apăra, informează AFP.

Papa Francisc: Cei răspunzători pentru bombardamentele din Siria vor da socoteală în fața lui Dumnezeu
Joi, Septembrie 29, 2016 04:07 AM

Papa Francisc a denunțat miercuri violențele din Siria și a făcut apel la conștiința celor răspunzători pentru bombardamente, apreciind că aceștia vor trebui să dea socoteală în fața lui Dumnezeu, potrivit EFE și AFP.

Franța: Fostul director central al informațiilor interne, pus sub acuzare pentru trafic de influență
Joi, Septembrie 29, 2016 03:43 AM

Fostul director central al serviciului francez de informații interne, Bernard Squarcini, un apropiat al lui Nicolas Sarkozy, a fost pus sub acuzare miercuri la Paris în special pentru trafic de influență și deturnare de fonduri publice, în cadrul unei anchete asupra activităților sale după trecerea în sectorul privat, au făcut cunoscut surse judiciare, potrivit AFP.

Terapia ABT, o nouă tehnică pentru slăbit, ce amplifică efectele dietelor obișnuite
Joi, Septembrie 29, 2016 03:18 AM

O terapie pentru slăbit, ce implică deprinderea unor tehnici de acceptare a senzațiilor de disconfort resimțite în timpul unei diete, poate contribui la eliminarea cu mai multă eficiență a kilogramelor în plus, în comparație cu metodele obișnuite, relevă un studiu realizat recent de cercetători americani, ale cărui concluzii urmează să fie publicate în ediția din octombrie a jurnalului Obesity.

Un acord politic în Siria nu mai este o "opțiune viabilă" (opoziția)
Joi, Septembrie 29, 2016 02:43 AM

Escaladarea violențelor în Siria, în special în cartierele deținute de rebeli în orașul Alep, arată că o soluție politică a conflictului "nu mai este o opțiune viabilă", a afirmat miercuri un responsabil al opoziției regimului Bashar Al-Assad, citat de AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Sep, 21:10 Mai trec...
ionescu o. a comentat pentru articolul După 11 ani de demersuri fără niciun rezultat / Localnicii din Florica, gata să blocheze ,,intersecția groazei“ de pe DN2 E85:
Mai trec 11 ani și nu se va face nimic! Blocarea circulației e singura soluție!Că județul doarme...
28 Sep, 14:39 intersectia com Florica
Cristina a comentat pentru articolul După 11 ani de demersuri fără niciun rezultat / Localnicii din Florica, gata să blocheze ,,intersecția groazei“ de pe DN2 E85:
Urgent trebuie sa fie semnalizata intrarea in com.Florica!!!Conducerea comunei sa apara pe toate posturile locale cu aceasta problema vitala!!!Numai Dumnezeu si marea atentie a conducatorilor pot evita tragediile de acolo.Multumesc de un prim ajutor.
28 Sep, 09:08 rizont
Gig a comentat pentru articolul Cum este tărăgănat în instanță dosarul celui mai mare tun imobiliar dat vreodată la Buzău:
Se mai bucura de inca o saptamana de libertate, timp in care mai consuma vodca Beluga, nu stiu daca in compania celor doua domnisoare de la hotel. sau ale altora de prin Ramnic... La cati bani are asta, poate cumpara pe oricine, experti , evaluatori, orice. Amintiti-va cum l-a scos madam experta Postovei cu un prejudiciu zero . Sa te prezinti in instanta de judecata, fara aparator , si sa ceri amanare pentru ca nu ai aparator, asta dupa ce au fost 22 de amanari . Tergiverseaza si cine stie, poate o gratiere, asa cum se aude ! Ar fi bine daca l-ar apuca anul nou in libertate, pentru a-i putea ura si binefacatorul sau I. Vasile, din inima : La multi ani ! Boscodeala, Dumnezeu nu doarme...
Google PageRank Checker