25 de ani
de presa libera
Vineri, Septembrie 04, 2015 00:21 AM
TOP STIRI
de Sabin ORCAN

În ciuda tuturor înjură­tu­rilor, insinuărilor și ame­nin­țărilor, serialul difuzat de B1 TV despre „Fantomele Securității“ conti­nuă.

Opinii   |
04 Sep 2015
de Cristian IONESCU

Tabăra de la Poiana Pinului găzduiește în perioada 29 august-6 septembrie prima ediție a  Universității  de Vară  Ori­gini, eveniment organizat Fundația „Origini Carpatice“ sub genericul „Cultură și civilizație“.

Cultura   |
04 Sep 2015
de Cristian IONESCU

După un turneu în Germania, Dan Tudor aduce și la Buzău cel mai nou spectacol asupra căruia și-a pus amprenta în calitate de regizor și actor, „Haimanaua“.

Cultura   |
04 Sep 2015

Firma de salubritate municipală buzoiană, RER Ecologic Service, continuă în forță campania de respon­sabilizare a cetățenilor din Buzău în vederea depozitării separate a deșeurilor gene­rate în propria gospodărie.

04 Sep 2015

Stiri Agerpres

Ponta: Mă interesa să treacă Codul Fiscal, este unul foarte bun la care s-a muncit mult
Vineri, Septembrie 04, 2015 00:15 AM

Primul ministru Victor Ponta a declarat, joi seara, că noul cod fiscal votat de Parlament este unul foarte bun pentru care s-a muncit mult, punctând că majoritatea prevederilor cuprinse vor duce la o modernizare extraordinară a sistemului fiscal.

Ponta: Nu există la Guvern niciun fel de document referitor la faptul că România ar primi 7.000 de refugiați
Joi, Septembrie 03, 2015 23:58 PM

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, că la Guvern nu există niciun document oficial cu privire la redistribuirea în România a 7.000 de refugiați, informație publicată de către ziarul britanic Daily Mail.

Ponta: Nici acum nu mă simpatizez cu Băsescu; spune în continuare niște prostii îngrozitoare
Joi, Septembrie 03, 2015 23:30 PM

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, la RTV, că relația sa cu fostul președinte Traian Băsescu nu s-a îmbunătățit, menționând că nu se simpatizează nici acum cu acesta și afirmând că Băsescu spune și acum "niște prostii îngrozitoare".

Parlamentul turc prelungește o moțiune ce autorizează intervenția în Irak și Siria
Joi, Septembrie 03, 2015 23:03 PM

Parlamentul turc a prelungit cu un an joi o moțiune ce autorizează forțele armate ale țării să intervină în Irak și Siria, unde Ankara a lansat o ofensivă militară contra grupării Statul Islamic (SI) și rebelilor kurzi, informează AFP.

Ponta: Președintele nu are niciun drept constituțional să mă suspende dacă voi trimis în judecată
Joi, Septembrie 03, 2015 22:58 PM

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, într-o emisiune televizată, întrebat dacă a discutat cu președintele Klaus Iohannis despre dosarul său de la DNA după ce șeful statului i-a solicitat demisia, că "nu e cazul să facă acest lucru", menționând că în urma unei eventuale trimiteri a sa în judecată președintele nu are niciun drept constituțional să îl suspende din funcție.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
03 Sep, 17:16 Cum a fost posibil??
Ionescu a comentat pentru articolul Republica Buzău sau cum facem concurență serioasă Caracalului:
Imbecilizarea scenei politice buzoiene a fost posibilă ca urmare a unei narcotizări progresive a oamenilor, sub influienţa imorală a banilor, urmată de o cacialma a aparenţelor, pe baza căreia s-au cocoţat pe scara socială, mediocrităţile– cele mai stranii figuri ale unui ev răsturnat în conţinutul lui valoric. Cum a fost cu putinţă o asemenea degringoladă socială? Ei bine, două sunt cauzele cele mai evidente. Prima ţine de sorginea noastră de oameni cu bun simţ care, atunci când ar fi trebuit să scoatem în faţă personalităţi cu moralitate şi onoare neştirbite, ne-am lăsat copleşiţi de şăgalnice linguşeli şi aparenţe care nu au dezvelit, la momentul oportun, nonvalorile ce, cu tupeu, s-au aşezat în fruntea bucatelor. A doua cauză explică de fapt, cum de ne-am putut înşela în aşa hal: şforari veniţi din vechile structuri comuiste, neputând a fi luaţi în seamă direct au acţionat prin interpuşi. Aceştia îşi freacă mâinile acum de satisfacţie că în sfârşit, mergem din nou spre partidul unic. Nu cred că vor reuşi
03 Sep, 16:08 Sacul si petecul
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Mocanu jr. lovește din nou. Epistola nr. 3:
Nu stiu cine i-a intocmit acest Drept la reolica",dar in mod cert este o persoana "dupa chipul si asemanarea".....sefului.Doua loaze,doua nulitati!Acest "Eba in nadragi" de la Buzau este o rusine pentru buzoieni.Ce te poti astepta de la unul pe care taticu si mamica l-au facut parlamentar pe banii si spinarea fraierilor ce pun botul la o punga cu pomana electorala.De fapt,in cazul lui Victor si Adrian Mocanu se potriveste proverbul cu "sacul si petecul".
03 Sep, 15:33 Demisia Burducea !
Damian ... a comentat pentru articolul Voicu a primit aprobare pentru protestul de la București, Burducea a primit o nouă delegație:
Tot respectul pt dna Voicu, profesor care face cinste jud. Buzau . Nu stiu cine este dl Claudiu Voicu sau ce vinde dansul, poate sa vanda si cartofi..., Dar când un OM sustine binele învățământului, atunci este demn de toata lauda. Cat despre profesori din ăstia pârăti... prefer sa-i ignor. m
Google PageRank Checker